Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ουκρανοί στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ άοπλους πολίτες!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ουκρανοί στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ άοπλους πολίτες!
Οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε πραγματικά σοκάρουν. Ουκρανοί στρατιώτες, πιστοί στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, εκτελούν εν ψυχρώ και μπροστά στις ερασιτεχνικές κάμερες που καταγράφουν τα πάντα, ρωσόφωνους πολίτες στη Μαριούπολη.

Τι θα δείτε στο βίντεο. Μια ουκρανική διμοιρία διασχίζει ένα δρόμο, τριγύρω πέφτουν πυροβολισμοί. Πολίτες, άοπλοι φωνάζουν, διαμαρτύρονται. Κάποιοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά και πλησιάζουν τους στρατιώτες, τους μιλούν. Ένας πολίτης έχει πέσει μάλιστα στα γόνατα και μιλά στους Ουκρανούς…
Ξαφνικά συμβαίνει το απίστευτο. Οι Ουκρανοί ανοίγουν πυρ και τους εκτελούν, έτσι απλά…
marioupoli
Στο 1.45 του βίντεο, ανοίγουν πυρ και σκοτώνουν εν ψυχρώ άοπλους πολίτες! Πρόκειται για ξεκάθαρο έγκλημα πολέμου, σαν αυτά που έκαναν οι ναζί! Αλλά κι αυτοί ναζί είναι, ναζιστικά καθάρματα υπό την προστασία της δήθεν δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης της Μέρκελ.
Το βίντεο έχει επισημανθεί από το You Tube ως ακατάλληλο. Δείτε το και το σημαντικότερο, διαδώστε το, να μάθουν όλοι τι συμβαίνει στην Ουκρανία! Να δουν όλοι το πραγματικό πρόσωπο του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου! Ενός καθεστώτος που στηρίζει, δυστυχώς, και η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση…

Σε περίπτωση που το βίντεο «εξαφανιστεί», κατεβάσαμε ορισμένες φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα ναζιστικά εγκλήματα του Κιέβου:
nekros-1nekros-2xtipimenos-2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου