Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ: Πιο Σαμοθράκη, πεθαίνεις!!!‏

Βλέποντας τη ζωή να κυλά, από τη Σαμοθράκη, όπου δεν έχεις δυνατότητα επιλογών, αντί να αποκομίσεις δύο πράγματα χρήσιμα και ωφέλιμα για την ζωή σου και την  πορεία που θα ακολουθήσεις, αντίθετα, έχεις κάποια άτομα να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αντί να ασχολούνται οι αξιωματικοί με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους, με τις ψυχές των ανθρώπων που έχουν χρεωθεί, έχουν βάλει σκοπό να κυνηγούν τους άλλους...
Τελευταία, στη "φάκα" αξιωματικών και στο όνομα της τάξης, ελέγχου, πειθαρχίας του στρατοπέδου της Σαμοθράκης, έχουν μπει οι διαβιβαστές. Τόσος πολύς χρόνος περισσεύει στους υπόψη αξιωματικούς, ώστε να διαθέτουν τις δυνάμεις τους στον έλεγχο της ζωής και του τρόπου δράσης και συμπεριφοράς άλλων; Πάλι καλά που υπάρχει και ο ανθυπασπιστής που προβάλλει ως ανάχωμα στις όποιες διαθέσεις των συγκεκριμένων να πιούν αίμα... 
    Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί εκείνος που πραγματικά θέλει να προσφέρει και έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο και το έργο του, όπως ποιότητα και ποσότητα φαγητού, συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης (έλλειψη κρεβατιών, καθαριστικών), ελάχιστες ώρες εξόδου. Οφείλουν όλοι οι αξιωματικοί να καταλάβουν ότι διοικούν ανθρώπους. Σκύψτε λοιπόν στα σοβαρά προβλήματα κληρωτών και μονίμων και καλυτερέψτε τη ζωή όλων..  Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία σας και κάτι που θα μείνει σε όλους. Πρώτα ο άνθρωπος.

Θυμίζουμε πρόσφατη καταγγελία από την ίδια μονάδα:

ΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ: ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΔΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Εξοργισμένοι είναι όσοι συνάδελφοι στρατιώτες και υπαξιωματικοί υπηρετούν στο Στρατόπεδο Σαμοθράκης με τα έργα της διοίκησης και ιδιαίτερα του Υποδιοικητή Ταγματάρχη Σταύρου, επιπλέον υπεύθυνου έργων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους το τελευταίο δίμηνο, μερίδα ΕΠ.ΟΠ. (περίπου 10)  απαλλάσσονται των 24ωρων υπηρεσιών που είναι υποχρεωμένοι να δίνουν, με αποτέλεσμα το έργο που θα έπρεπε να εκπληρώσουν, να μεταφέρεται στις πλάτες των στρατιωτών και των υπαξιωματικών.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι (4) π.χ. υπηρεσίες που έπρεπε να δώσουν οι τελευταίοι, γίνονται (6) και αυξάνονται.
Όταν λέμε 24ωρη υπηρεσία εννοούμε ότι μπαίνεις στο στρατόπεδο το πρωί και φεύγεις την επόμενη μέρα, το μεσημέρι.
Η αδικία αυτή είναι συνέπεια της εκτέλεσης έργων στη μονάδα, όπου για να κατασκευαστούν οι νέες τουαλέτες των αξιωματικών, οι συγκεκριμένοι ΕΠ.ΟΠ. που εργάζονται σε αυτά (κυρίως ειδικότητες κατασκευαστικές), δε δίνουν υπηρεσίες.
Η κατάσταση αυτή βολεύει τη διοίκηση της μονάδας που θα παρουσιάσει αύριο έργο, αλλά χώνει το υπόλοιπο προσωπικό. Μάλιστα, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα , καθώς σημειώνονται αισχρές κομματικές παρεμβάσεις, προκειμένου να βολέψουν τους ντόπιους ΕΠ.ΟΠ. ψηφοφόρους τους, εξαγοράζοντας ψήφους με παροχή επιπλέον εξόδων!
Όλο το υπόλοιπο προσωπικό αισθάνεται απογοήτευση και αδικία καθώς σημειώνεται κατάφωρη παραβίαση των σχετικών διαταγών  και νόμων, που διαφυλάττουν την ισότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μήπως άραγε το ΓΕΣ θα έπρεπε να παρέμβει;  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 955 437  

Diktiospartakos.blogspot.com    

4 σχόλια:

  1. Τον ξέρω τον ανθύπα εκεί. Από τα καλά και λίγα παλικάρια. Καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι αηδιες γραφετε ρε παιδια.ποιος ηπιε το αιμα των διαβ,,,,,??Του Παρ.. του Τσιν....του..ΚΕΡΑΤΑ,του Πετσ...????τοσους αχρηστους μαζι λιγες φορες στη ζωη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν θελεις να κατηγορησεις καποιον, καντο επώνυμα

      Διαγραφή
    2. άλλαξε πρώτα τον εαυτό σου και μετά θα αλλάξουν όλα!!

      Διαγραφή