Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μέσω Μπέου η «Χρυσή Αυγή» στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜέχρι τώρα, στο Δ.Σ. του Δήμου Βόλου, ευτυχώς, είχαμε την τύχη να μην καθίσουν στα έδρανα του οι εκπρόσωποι της «Χρυσής Αυγής».
Κρυμμένοι, διότι ντρέπονται να παρουσιαστούν στο Βολιώτικο λαό, ως  «Χρυσή Αυγή» «θαλαμώθηκαν» στο ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου και ζήτησαν την ψήφο του Βολιώτικου λαού, ως δήθεν ανεξάρτητοι και πάνω από τα κόμματα.
Πληροφορίες, μέσα από «στρατόπεδο» του Αχιλλέα Μπέου, αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρεις Χρυσαυγίτες έχουν εκλεγεί μέσα στους δέκα, από τους συμβούλους που  μέχρι τώρα φέρεται να έχουν εκλεγεί.
Με κρυμμένο το πρόσωπο απέναντι στους χιλιάδες συμπολίτες, ζήτησαν και πήραν την ψήφο τους, ενώ δίπλα τους είχαν και άλλους δημοκρατικούς πολίτες, οι οποίοι πίστεψαν  στο νέο και άφθαρτο που επαγγέλλεται η «Χρυσή Αυγή» και μαζί θα είναι στο νέο Δ.Σ.
http://magnesianews.gr/volos/%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου