Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός προχωρά σε μια ακόμη επίδειξη πυγμής και βάρβαρης κρατικής καταστολής ενάντια στην εργατική τάξη και την νεολαία προκειμένου να επιβάλλει την ακραία ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε-ΔΝΤ-τραπεζών. Δεν ήταν επομένως δυνατόν να μην στοχοποιηθούν όλες οι εκδοχές του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος, μέσα και έξω από τον στρατό.
Παγκόσμια Ημέρα για την Αντίρρηση Συνείδησης η 15η Μαΐου.  Όμως χθες δικάστηκε στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο παλιός αντιρρησίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος Για «ανυποταξία σε περίοδο γενικής επιστράτευσης» η οποία τελέστηκε το 1992 κατηγορείται ο αντιρρησίας συνείδησης Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Ο 47χρονος σήμερα Δημήτρης K. Σωτηρόπουλος, πατέρας τριών παιδιών, παρά το γεγονός, ότι δεν είναι πλέον υπόχρεος στράτευσης (ως τρίτεκνος και με ηλικία άνω των 45 ετών) και, ενώ ποτέ δεν απέκτησε τη στρατιωτική ιδιότητα.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος είχε δηλώσει την αντίρρηση συνείδησής του τον Μάρτιο του 1992, όταν η ελληνική νομοθεσία δεν αναγνώριζε το δικαίωμα στην αντίρρηση συνείδησης και δεν προέβλεπε τη δυνατότητα εναλλακτικής υπηρεσίας. Το 1992 κλήθηκε για απολογία ενώπιον του Στρατιωτικού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της ανυποταξίας και επανέλαβε την άρνησή του να στρατευτεί για λόγους συνείδησης (ως ειρηνιστής και οπαδός της μη-βίας) υποβάλλοντας υπόμνημα, χωρίς, ωστόσο, να δικαστεί. Ο κ. Σωτηρόπουλος είναι από τους παλαιότερους αρνητές στράτευσης στην Ελλάδα και υπήρξε πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης.
Άγριο κατασταλτικό πογκρόμ διεξάγει η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εναντίον όλων των συνιστωσών του αντιμιλιταριστικού κινήματος. Οι σύντροφοι και υπερασπιστές του Τσοχατζόπουλου, οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ-ΑΓΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΖΗΜΕΝΣ-ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, στέλνουν σιδηροδέσμιους στα Στρατοδικεία και Ναυτοδικεία τους αντιρρησίες συνείδησης, τους Ολικούς Αρνητές Στράτευσης, καλλιεργούν κλίμα εναντίον της Εναλλακτικής Θητείας, διώκουν ποινικά την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, απειλώντας όσους αγωνίζονται.
Την ίδια περίοδο δρουν ως ένα αστυνομικό κράτος, απαιτούν «εθνική ενότητα», καλλιεργούν τον μιλιταρισμό και αλληλοδιαπλέκονται με τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, αντιμετωπίζοντας την Χρυσή Αυγή με πνεύμα συνεργασίας στα πλαίσια του βαθέως ελληνικού κράτους, στρέφονται από κοινού εναντίον του αντιμιλιταριστικού κινήματος.   Τις συλλήψεις των αγωνιστών συμπληρώνει η προπαγάνδα των εθνικιστικών μέσων, με την Χρυσή Αυγή να συμμετέχει ενεργά, φτάνοντας να κάνει καλοδεχούμενη από την κυβέρνηση ερώτηση στη Βουλή στο ίδιο επιθετικό και απαξιωτικό πνεύμα εναντίον των αντιρρησιών συνείδησης. Η ΝΔ των αποκρουστικών Βορίδη-Γεωργιάδη-Κρανιδιώτη, με ηγέτη τον επίσης γνωστό για τις ακραίες θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, πρωθυπουργό του Ν.Δένδια που ηγείται της ΕΛ.ΑΣ. των βασανιστηρίων, στοχοποιεί πλέον και τους αντιρρησίες συνείδησης. Έχοντας αντιγράψει πλήρως την ατζέντα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει ότι μετά τους μετανάστες που έγιναν θύματα της ρατσιστικής και απίστευτα αυταρχικής φιλοξενίας της επιχείρησης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», πλέον το εργατικό κίνημα, η Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα αποτελούν τους βασικούς στόχους της βάρβαρης κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας. Τις καταλήψεις από τα ΕΚΑΜ των κατειλημμένων κοινωνικών χώρων διαδέχτηκαν οι επιτάξεις των εργαζόμενων αγωνιστών σε ΜΕΤΡΟ και πλοία, η βάναυση συμπεριφορά των ΜΑΤ εις βάρος των αγροτών και των κινημάτων των Αγανακτισμένων, ενώ στις Σκουριές Χαλκιδικής τρομοκρατεί και δρα με μεθόδους στρατού κατοχής το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης, αποδεικνύοντας το πραγματικό πρόσωπο του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Πλέον, τη θέση του αστικού Συντάγματος, των νόμων και της αστικής δικαιοσύνης, έχει καταλάβει ο Υπέρτατος Νόμος, το Μνημόνιο και η βάναυση ταξική πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη-Στουρνάρα, που ουσιαστικά έχουν εγκολπωθεί και τις τρεις εξουσίες-εκτελεστική-νομοθετική-δικαστική –(αδιαφορώντας εντελώς για κάθε δικαστική απόφαση που αντιστρατεύεται τις επιλογές και συμφωνίες τους). Νόμος πλέον είναι ξεκάθαρα τα συμφέροντα των εργολάβων και των τραπεζών, των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, των τοκογλύφων και των επενδυτών, οι απαιτήσεις της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Όποιος τους αμφισβητεί κηρύσσεται «Εσωτερικός Εχθρός» για να αντιμετωπίσει την κατασταλτική μανία των ΜΑΤατζήδων πραιτοριανών και την λάσπη των ΜΜΕ.
Από αυτή επομένως την αφετηρία, η σύλληψη του Αντιμιλιταριστή συναγωνιστή Αντιρρησία Συνείδησης Ν.Καρανίκα, η υπόθεση του οποίου εκδικάστηκε ξανά, για να αθωωθεί, αλλά όχι για να απαλλαχθεί, ήταν τροχιοδεικτική βολή. Ακολούθησε η σύλληψη του αντιρρησία συνείδησης Μπάμπη Ακριβόπουλου, ενός ακόμη αντιρρησία στη Μυτιλήνη, ενώ η αστυνομία αναζητά με κάθε τρόπο πολλούς ακόμη αγωνιστές.
Τον τόνο δίνουν τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, αρχής γενομένης από την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και το σάιτ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ– που και δύο στα αρθρογραφεί συστηματικά ο φερόμενος ως σύμβουλος του πρωθυπουργού Φαίλος Κρανιδιώτης, ηγετική προσωπικότητα του πολεμοκάπηλου ΔΙΚΤΥΟΥ 21-, αντιλαμβανόμαστε ότι οι Αντιρρησίες Συνείδησης βρίσκονται και αυτοί στο στόχαστρο.
Μετά λοιπόν την αποτυχημένη απόπειρα –προς το παρόν-να επιστραφεί το «Γένος ως κριτήριο εισόδου στις Στρατιωτικές Σχολές», η ακροδεξιά συμμαχία ΝΔ-Χρυσής Αυγής-Καμμένου, επιτίθεται ξανά ναι θέτει θέμα:
«Ακριβότεροι οι αντιρρησίες από τους στρατιώτες»!
Σταματήστε επομένως να πουλάτε Πατριωτισμό, εθνοκάπηλοι και Μισαλλόδοξοι.
Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα μας. Να τερματιστούν αμέσως όλες οι διώξεις, οι ποινές φυλάκισης, τα πρόστιμα και οι διακρίσεις εις βάρος των αντιρρησιών συνείδησης και των συναγωνιστών που βρίσκονται στο στόχαστρο της αστικής δικαιοσύνης.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ
Να καταργηθούν τώρα τα Χαράτσια όλων όσων Αρνούνται τον αστικό Στρατό και τις ασκήσεις Έφεδρων.
Μείωση της στρατιωτικής θητείας τώρα. Σεβασμό των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Ικανοποίηση όλων των δίκαιων οικονομικών αιτημάτων των στρατευμένων.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ,
ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,
ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ-ΠΟΛΕΜΟ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου