Περίεργη διάρρηξη φωριαμού όπου φυλάσσονταν τα αρχεία των Μ.Κ.Ο
Διάρρηξη φωριαμού όπου φυλάσσονταν τα αρχεία των Μ.Κ.Ο φέρεται να έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost πριν από δέκα περίπου μέρες, στην ΥΔΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών, στην υπηρεσία δηλαδή που είναι υπεύθυνη για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ, αλλά κρατήθηκε μυστικό.
Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται πολλά ερωτήματα, καθώς η μυστηριώδης διάρρηξη στο καλά φυλασσόμενο ΥΠΕΞ συνέβη λίγο πριν την παρέμβαση του Εισαγγελέα που αναμένονταν αυτές τις μέρες.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση αυτή είναι ότι αντί να διαταχθεί ΕΔΕ, η υπόθεση φέρεται να κλείνει πριν ανοίξει, με μια απλή αναφορά του αρχειοφύλακα που λέει ότι διαπιστώθηκε παραβίαση της κλειδαριάς αλλά «για την ώρα» δεν έχει διαπιστωθεί αν αφαιρέθηκαν έγγραφα.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι καμία ενδελεχή έρευνα δεν έγινε για να διαπιστωθεί αν λείπουν έγγραφα. Τι θα γίνει όμως εάν κατά τη διάρκεια των ελέγχων που αναμένονται, διαπιστωθεί τότε ότι «λείπουν»; Και για να συμπληρωθεί το πάζλ των μυστήριων γεγονότων, δεν κλήθηκε καν η αστυνομία για δακτυλικά αποτυπώματα! πηγή: http://newpost.gr