ΑΡΒΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΗΜΑΤΑ...
Ο Κωσταράκος διατάσσει για αγήματα επίδειξης σ΄όλες τις στρατιωτικές σχολές!!!
Έρχεται σήμα Κωσταράκου για την δημιουργία αγημάτων επίδειξης σ΄ όλες τις στρατιωτικές σχολές!!! Μετά από τα παράσημα στα κοστούμια των αποστράτων, τα αγήματα με τις ιδιόρρυθμες στολές, τα εθνόσημα και τα γαλόνια ήρθε η ώρα των αγημάτων επιδειξης! Όλα τα ΄χαμε τα αγήματα επίδειξης μας έλειπαν.
Το σήμα ενδεχομένως να φύγει και σήμερα αν και η διαταγή Κωσταράκου έχει ήδη διαρρεύσει και δεν έχει γίνει δεκτή καθόλου μα καθόλου ευχάριστα από τους περισσότερους διοικητές σχολών να το ξέρει αυτό. Το γιατί είναι κατανοητό για όσους ξέρουν τι σημαίνει άγημα επίδειξης και προφανώς στο ΓΕΕΘΑ δεν γνωρίζουν. Απαιτεί ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης και στις σχολές από τις οποίες ζητά να φτιάξουν αγήματα είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει επίπτωση στο χρόνο διδασκαλίας. Επιπλέον δεν περισσεύει προσωπικό που θα προλαβαίνει να ασχολείται με τέτοιες δουλειές που επαναλαμβάνουμε χρειάζονται και χρόνο και κόσμο.
Πάντως στο Πεντάγωνο έχουν αρχίσει και ανησυχούν ιδιαίτερα με τις …εμπνεύσεις του ΓΕΕΘΑ. Όσο για τους στρατιωτικούς; Όσοι δεν το ρίχνουν στ΄ αστεία λένε πράγματα που δεν μεταφέρονται.