Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

"Τούρκοι είναι μωρέ, πως σκας", θα βγει να πει ένας ή και περισσότεροι κρετίνοι. Εργάτες είναι μαλακάκο, σαν και σένα

Δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις σήμερα

Δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις σήμερατου Δημήτρη Γκιούλου.Αυτή η συμπεριφορά που δεν βλέπεις κάτι και άρα προσποιείσαι πως δεν υπάρχει δεν οδήγησε ποτέ σε τίποτα καλό τη συμπαθή φυλή των στρουθοκαμήλων, δεν οδήγησε ποτέ σε τίποτα καλό όσους άκουγαν θόρυβο και κρύβονταν στο πάπλωμα, δεν οδήγησε σε τίποτα καλό τη Γερμανία του μεσοπολέμου, τον πλανήτη, τον άνθρωπο.Παραδομένοι στο ασήμαντο μετράμε και μιλάμε για αριθμούς κάνοντας ρελάνς σε κάθε update..4, 17, 201, τουλάχιστον 300 λες και όσοι τα γράφουν αλλά και όσοι τα διαβάζουν ηδονίζονται με το μέγεθος της φρίκης. Ήταν άνθρωποι. Που δούλευαν 2.000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης. Άνθρωποι με οικογένειες, με φίλους, με όνειρα. Άνθρωποι νεκροί και άνθρωποι εγκλωβισμένοι περιμένοντας να τους τελειώσει το λιγοστό οξυγόνο. Πιο φρικιαστικό και σαδιστικό από ότιδήποτε έχεις δει σε ταινία. Γιατί δεν ήταν ατύχημα. Ήταν η ουσία του καπιταλισμού. Μεγιστοποίηση του κέρδους με οποιοδήποτε κόστος. "Να είναι καλά όσο αντέξουν και μετά αν χαλάσουν, βρίσκουμε άλλους". Κάπως έτσι. Ή μάλλον ακριβώς έτσι.

"Τούρκοι είναι μωρέ, πως σκας", θα βγει να πει ένας ή και περισσότεροι κρετίνοι. Εργάτες είναι μαλακάκο, σαν και σένα. Κι αν εσύ έχεις μια σημαιούλα για να δικαιολογεί τη μιζέρια της ύπαρξής σου, τα κέρδη που παράγεις δεν έχουν. Είναι πράσινα σαν τα δολλάρια, ή πολύχρωμα σαν λίρες, ευρώ και γιέν. Δυο κόσμοι συγκρούονται καθημερινά κι αν εσύ δεν έχεις καταλάβει σε ποια μεριά είσαι, να είσαι βέβαιος πως θα είσαι απο τις πρώτες απώλειες. Τυχαία και αθώα ποτέ. Γιατί σ' αυτό τον κόσμο ή θα είσαι με την τάξη σου, ή θα είσαι σφουγγοκωλάριος του κάθε αφεντικού. Η αθωότητα πέθανε στις πρώτες σταγόνες αίματος. Καιρό τώρα..
http://www.postin.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/item/10423-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου