“Ε, όχι να κουνάει και το δάχτυλο ο στρατηγός Επιτήδειος”! Τι λένε όσοι ξέρουν
Στα κεραμίδια είναι πάρα πολλοί στρατιωτικοί με την υποψηφιότητα του στρατηγού Επιτήδειου με την Χρυσή Αυγή. Όχι μόνο επειδή τον θεωρούσαν “καραμπινάτο” ΠΑΣΟΚο . Αλλά επειδή κατά τη διάρκεια της καριέρας του λειτούργησε εξαιρετικά …συστημικά για να παριστάνει τώρα τον αντισυστημικό!

Όπως λένε όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα “δεν μπορεί να εμφανίζεται ως αγανακτισμένος και πρόθυμος να …μας σώσει ένας αξιωματικός ο οποίος παραβίασε βάναυσα τον νόμο, πηγαίνοντας σχεδόν …κολλητά δύο φορές στο εξωτερικό ,όπου ως γνωστόν οι μισθοί ήταν και είναι διπλοί”!
Όπως έγραψε το armynews ο στρατηγός Επιτήδειος είχε υπηρετήσει και στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1994 ως το 1997 την πρώτη φορά και από το 1999 μέχρι το 2002 τη δεύτερη. Αυτό που προβλεπόταν ήταν ότι για να πάει ένας αξιωματικός δεύτερη φορά στο εξωτερικό -κάτι σπάνιο- έπρεπε οπωσδήποτε να έχει μεσολαβήσει μια πενταετία. Ο Επιτήδειος όμως είχε την μεγάλη εύνοια του τότε αρχηγού Αντωνακόπουλου και τα …βόλεψε.http://armynews.gr/?p=20767
Συμπέρασμα; Μην μας παρουσιάζουν οι χρυσαυγίτες τον στρατηγό ως …βετεράνο πολέμου, γιατί γελάνε και τα τσιμέντα.