Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κανόνιζαν παραγωγές για τους συγγενείς τους!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ
 Ο  μύθος της “ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ” καταρρέει ! Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, σκηνοθέτις, Κατερίνα Ευαγγελάκου με συνέντευξη της στο www.thetoc.gr  παραδέχεται πως  ζήτησε από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο, Γιώργο Προκοπάκη, να συμμετάσχει ο άνδρας της, ο οποίος  είναι διευθυντής φωτογραφίας, στις παραγωγές που θα ανέθετε η νέα εταιρεία του ελληνικού δημοσίου!
Ενώ το επιχείρημα της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ-  το οποίο προκάλεσε την απόλυση 2.900 εργαζομένων- ήταν οι “περίεργες αναθέσεις” και η “διασπάθιση δημοσίου χρήματος, από το δημοσίευμα προκύπτει πως υπήρχε συνεννόηση μεταξύ των δύο ανώτερων στελεχών της εταιρείας για την ανάθεση δουλειάς σε παραγωγή που θα εργαζόταν ο σύζυγος της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου της ΝΕΡΙΤ
«Είναι απολύτως αληθές. Αυτό συνέβη. Πήγα στον κύριο Προκοπάκη και του είπα ότι δεν γίνεται ο σύζυγός μου να μην εργαστεί. Είναι επαγγελματίας, καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας, αυτή είναι η δουλειά του, οπότε το όνομά του βρίσκεται σε κάποιες από τις προτάσεις. Κι εκείνος μου απάντησε όπως είπε κι εγώ συμφώνησα” δηλώνει η Κ. Ευαγγελάκου.
Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ  στο http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου