Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σχολή Ευελπίδων: Αντικαθιστούν απολυμένο προσωπικό με φαντάρους

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεγάλες απολύσεις πολιτικού προσωπικού στις Ένοπλες δυνάμεις με πρόσχημα τη μείωση του λειτουργικού κόστους», όπως καταγγέλλει το Δίκτυο Σπάρτακος.
Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, «τα κενά που δημιουργούνται και πρόκειται να αυξηθούν θα καλύψει η δωρεάν εργασία των φαντάρων».
Όμως όχι όλων των φαντάρων, αναφέρει το Δίκτυο, καθώς, όπως καταγγέλλει, «τα βύσματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαφανίζονται από τις μονάδες, με τον πλέον προκλητικό τρόπο».

Επίσης, στο σχετικό κείμενο του Δικτύου σημειώνεται ότι στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων«δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις μεγάλης μερίδας του πολιτικού προσωπικού, με αποτέλεσμα όχι μόνο να πεταχτεί στην ανεργία σημαντικός αριθμός εργαζομένων, αλλά και να αντικατασταθούν τα πόστα τους από συναδέλφους φαντάρους».

Ειδικότερα, καταγγέλλεται ότι «στην Σ.Σ.Ευελπίδων πλέον διοργανώσεις όπως Ορκωμοσίες, Αθλητικές Ολυμπιάδες κλπ. υποστηρίζονται αποκλειστικά από φαντάρους». «Την Τετάρτη 7-5-2014, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής η τελετή έναρξης της 2ης ολυμπιάδας Κοινής πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας.  Μάλιστα, έχουμε και μεσημεριανές καθαριότητες (από τις 13.00-15.00 μ.μ.), όταν γίνεται διεξαγωγή αθλημάτων», προστίθεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου