Μην νομίζετε ότι οι Αρχηγοί δεν έχουν αγωνία για τις εκλογές σήμερα. Πολλά παίζονται για το μέλλον τους.
Που ποντάρουν εκλογικά οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων για το…μέλλον τους
Έχουμε και λέμε. Ο Κωσταράκος θα πρέπει να ΄χει κάνει τάμα στην Παναγία τη Σουμελά να αντέξουν οι κυβερνητικές δυνάμεις. Τόσος κόπος να αλλάξει γνώμη ολόκληρος Σαμαράς να πάει χαμένος είναι κρίμα κι άδικο. Αφήστε που αν “στραβώσει” τελείως το πράγμα πάει το νούμερο ένα στηριγμά του ο γραμματέας του Πενταγώνου Αντώνης Οικονόμου, που λένε ότι ήταν και ο άνθρωπος που άλλαξε την γνώμη του Σαμαρά. Με τους ΣΥΡΙΖΑίους ο Κωσταράκος δεν πρόλαβε να ΄χει πολλά πολλά και να χτίσει γέφυρες.
Ο επίδοξος διάδοχος ο αρχηγός του ΠΝ ο Αποστολάκης; Ξεκίνησε την άνοδο προς τα πάνω από υπασπιστής του Παπαντωνίου, γλίτωσε την αποστρατεία με τρόπο …κινηματογραφικό, επέστρεψε έχοντας φίλο τον Μπαλτάκο και όλοι οι δεξιοί τον ..λένε ΠΑΣΟΚο! Με τέτοιο βιογραφικό έχει ελπίδες ότι και να γίνει.

Ο Μανωλάς του ΓΕΣ. Ο άσσος του λέγεται Δημήτρης Αβραμόπουλος. Κι επειδή αυτός ανήκει ως γνωστόν στο έθνος κι όχι σε κόμματα έχει βάσιμε επλίδες όχι μόνο παραμονής αλλά και ανόδου. Μόνο απρόοπτα γεγονότα μπορούν να του στοιχίσουν.
Ο αεροπόρος Τουρνάς; Αν το πράγμα πολιτικά στραβώσει δεν έχει πια καμιά ελπίδα. Όχι ότι έχει και πολλές ακόμη κι αν όλα πάνε καλά για την κυβέρνηση αλλά τουλάχιστον θα έχει τον υπαρχηγό του που έχει τις επαφές.
Τι τραβάνε κι αυτοί οι αρχηγοί με τις ρημάδες τις εκλογές κάθε λιγο και λιγάκι.
http://armynews.gr/?p=21745