Πανικός μαθαίνουμε γίνεται στο Πεντάγωνο μετά από το δημοσίευμα που είχε το Παρόν και αποκάλυπτε τη νέα φασαρία που προκαλεί το ΓΕΕΘΑ με αφορμή το …που θα πρέπει να κατατάσσονται οι ναύτες!!!
“Πύραυλος” ο Κωσταράκος με τους ναύτες και δόγμα …l’ armee c’ est moi!
Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και από το ΓΕΕΘΑ ως συνήθως σ΄ αυτές τις περιπτώσεις απειλούν …Θεους Δαίμονες, αρχηγούς και δημοσιογράφους. Εξαιρούνται οι δυο καλοί κύριοι που σχεδόν κάθε Κυριακή γράφουν ύμνους για τον αρχηγό και περιέργως για μια συγκεκριμένη υπηρεσία του ΓΕΕΘΑ . Κάτι θα σημαίνει αυτό.

Ποιο είναι το πρόβλημα με τους ναύτες; Ότι ο Κωσταράκος ως απόδειξη ότι έφερε την διακλαδικότητα στο στράτευμα τους είχε βάλει να παρουσιάζονται στην Τρίπολη μαζί με πεζικάριους και αεροπόρους. Ποιος ασχολείται θα πείτε, σιγά το θέμα. Προέκυψαν όμως δυο θεματάκια που ήθελαν συζήτηση.Πρωτον ότι οι ναύτες δεν έπαιρναν…μυρουδιά από τη θάλασσα. Και δεύτερον ότι η κατάταξη κάθε ναυτη μας κοστίζει κοντά στα 100 ευρώ παραπάνω. Ο καθένας!!!
Είπαν λοιπόν οι ναυταίοι να το ξαναδούμε το θέμα και ποιος δεν είδε τον Κωσταράκο και δεν το φοβήθηκε. Θα καταρρεύσει λέει …η διαδκλαδικότητα! Επειδή οι ναύτες θα παρουσιάζονται  στον Κανελλόπουλο κι όχι …στην Τρίπολη.