Ναυπηγεία Ελευσίνας: Πήραν 25 εκατομμύρια και δεν πλήρωσαν τη ΔΕΗ!!!
Απίστευτα πράγματα γίνονται με τα Ναυπηγεία της χώρας. Μετά από το φιάσκο με τον Σκαραμαγκά ,όπου καταλήξαμε να τα αναλάβει -και να τα πληρώνει – το ναυτικό (!!!) , έχουμε τα μαύρα χάλια στην Ελευσίνα, όπου η βοήθεια που έχουν λάβει αγγίζει τα όρια της παρεξήγησης! Σήμερα η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Ελευσίνα! Σιγά την είδηση θα πείτε. Ναι, αλλά αν θυμηθούμε ότι μόλις πριν από ένα χρόνο η κυβέρνηση είχε δώσει κοντά στα 25 εκατομμύρια (25.000.000) στην Ελευσίνα για να την σώσει και να μας παραδώσει επιτέλους τις τρεις πυραυλακάτους που χρωστάει. 

Η πρώτη έπρεπε να είχε παραδοθεί τον Ιανουάριο. Ακόμη την περιμένουμε και τώρα χωρίς ρεύμα…μην την είδατε. Και βέβαια μην λησμονούμε και την ρύθμιση που έγινε στα χρέη των ασφαλιστικών εισφορών της επιχείρησης αμέσως μετά από τις ευρωεκλογές.
Ερώτημα εύλογο και απλοϊκό: Δεν έφθαναν τα 25 εκατομμύρια για να πληρωθεί η ΔΕΗ; Τι ακριβώς πληρώθηκε με αυτά τα λεφτά; Οι εργαζόμενοι πάντως από τον Ιανουάριο πληρώνονται με έναντι των …50 ευρώ πολύ αραιά και που. Τι θα γίνει με τα καράβια που μας χρωστάνε τα ναυπηγεία;http://armynews.gr/?p=22653