Μεταθέσεις γιοκ ακόμη στο ΠΝ με τα πλοία να αναμένουν …κυβερνήτες
Ο Α/ΓΕΝ είχε “δεσμευτεί”  μετά τις κρίσεις ;ότι όλες οι μεταθέσεις του προσωπικού θα έχουν τελειώσει μέχρι τις 15 Ιουνιίου.
Σήμερα έχουμε 16 κι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι τοποθετήσεις των Κυβερνητών των Πολεμικών Πλοίων καθώς και οι μεταθέσεις κατωτέρων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών στο Εξωτερικό, πόσο μάλλον των υπολοίπων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών.
Σε προηγούμενη αναφορά μας στο ίδιο θέμα είχαμε γράψει ότι ο συγκεκριμένος φάκελος βρισκόταν στα προς υπογραφή στο γραφείο του κ. ΥΕΘΑ από τις 29/5.
Κάναμε λάθος, διότι απ’ ότι ενημερωθήκαμε ο συγκεκριμένος φάκελος μετά το ΑΝΣ της 29ης Μαίου έφτασε από το ΓΕΝ στη γραμματεία του ΥΕΘΑ στο μέσο της προηγούμενης εβδομάδας!!!
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στο έργο των χειριστών των μεταθέσεων;
Το μόνο σύγουρο είναι ότι ακόμη μία χρονιά το προσωπικό του ΠΝ θα τρέχει μέσα στο κατακαλόκαιρο να μετατεθεί, μπάχαλο ο οικογενειακός προγραμματισμός και γενικά τα πάντα εις βάρος αυτών που δεν φταίνε σε τίποτα.
Καλά ο Β’ Κλαδάρχης παρόλο που ήρθε ως “πεπειραμένος” έχει αποδειχθεί ότι δεν το ‘χει. Ακόμη μαθαίνει. Τρεις μήνες βέβαια έχει.
Ο Υπαρχηγός που είναι δεύτερο χρόνο στη θέση του, έχει την ευθύνη όλων των Κλάδων και έχει περάσει και από την θέση του Β΄ Κλαδάρχη δεν έχει καμία ευθύνη; Ή έχει αλλες προτεραιότητες;http://armynews.gr/?p=22657