Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανική κρίση είναι από την πρώτη στιγμή καθοριστική. Και αν για την κατάκτηση της Κριμαίας χρησιμοποίησαν ιδιωτικό στρατό, τώρα για την επέμβαση τους στην Ουκρανία χρησιμοποιούν "εθελοντές με φάλαγγες τεθωρακισμένων".

Αναδημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο  http://sarantos-petropouli.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5620.html?spref=fb και αναρωτιόμαστε σε ποια χώρα του κόσμου "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ" μπαίνουν σε στρατιωτικούς χώρους, βουτάνε στρατιωτικά οχήματα, φτιάχνουν στρατιωτική φάλαγγα, για να βοηθήσουν στρατιωτικά...

Έτσι απλά, χωρίς σχέδιο, συντονισμό, εκπαίδευση, οργάνωση, πληροφορίες...
Έτσι απλά με έναν κραυγαλέο επαγγελματισμό "που συνηθίζεται" στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ...

Ψυχραιμία... 

Φάλαγγες Ρώσων εθελοντών με τανκς και ρουκετοβόλα μπήκαν στην Ουκρανία

Φάλαγγες Ρώσων εθελοντών με τανκς και ρουκετοβόλα μπήκαν στην Ουκρανία
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει φάλαγγα τεθωρακισμένων και στρατιωτικών φορτηγών με τα λάβαρα του Αγίου Γεωργίου να κινούνται σε δρόμο στην ανατολική Ουκρανία με κατεύθυνση το Λουγκάντσκ.

Δεν είναι τακτικός Στρατός, είναι Ρώσοι εθελοντές που σπεύδουν προς ενίσχυση της μαρτυρικής πόλης, αλλά βέβαια είναι ερώτημα που βρήκαν τόσο βαριά όπλα. Πιθανόν να προέρχονται από αποθήκες του ουκρανικού Στρατού…
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύνθεση της φάλαγγας περιλαμβάνει: 10 άρματα μάχης Τ-64, BTR-80, περίπου είκοσι φορτηγά URAL, αυτοκινούμενους εκτοξευτές πυραύλων BM-21, καθώς επίσης περίπου 10 φορτηγά, 4Χ4, και στρατιωτικά οχήματα παντός εδάφους.
Να υπενθυμίσουμε ότι από το πρωί του Σαββάτου και ύστερα από προβοκάτσιες των Ουκρανών στα σύνορα με τη Ρωσία ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει θέσει τα ρωσικά στρατεύματα σε κατάσταση υψίστου συναγερμού.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου