Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΟ ΝΒΝΕ/ΘΑΝ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: Αποστολή της ΝΒΝΕ είναι να παρέχει διευκολύνσεις ελλιμενισμού και Διοικητικής Μέριμνας σε πλοία και  Ε/Π του Π.Ν., να εκτελεί την προπαίδευση και εκπαίδευση ορισμένων κατηγοριών κατωτέρου προσωπικού, να προετοιμάζει και να συντηρεί τις εγκαταστάσεις εναλλακτικής λειτουργίας υπηρεσιών του Π.Ν. στον πόλεμο και να εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του Θερέτρου Αξιωματικών Ναυτικού (ΘΑΝ) σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΓΕΝ, με σκοπό την συμβολή στην υλοποίηση έργων του Π.Ν. στην Ειρήνη και τον Πόλεμο.
Στρατευμένοι  χαμάληδες, τρέχουν και δε φτάνουν στα παραθεριστικά κέντρα των αξιωματικών…. Δεν φτάνει που δουλεύουν απλήρωτοι για ατελείωτες ώρες και μέρες  από την έναρξη της παραθεριστικής περιόδου, είναι και αντιμέτωποι με την φοβερή πίεση που ασκούν τα στελέχη αλλά και με απίστευτες ποινές.
Μια νέα καταγγελία που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από συναδέλφους  ναύτες που είναι αποσπασμένοι στην ΝΒΝΕ/ΘΑΝ επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Είναι χαρακτηριστική η έκφραση που χρησιμοποιούν οι  συνάδελφοι ‘’κορυφαίο θέρετρο για τους αξιωματικούς, κολαστήριο για τους ναύτες’’ .
 Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που βιώνουν οι φαντάροι-δούλοι στο συγκεκριμένο κέντρο αναψυχής  με απόφαση του υποδιοικητή του κέντρου και ενώ αντίστοιχα για τον Στρατό Ξηράς υπάρχει σχετική διαταγή του ΑΓΕΣ Μανωλά για παρακολούθηση του μουντιάλ τις ελεύθερες ώρες τους, δεν επέτρεψε στους συναδέλφους να παρακολουθήσουν τους αγώνες στις 20/6 .
Προφανώς πιστεύει ότι δεν χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και αναψυχή των φαντάρων γιατί εκει πήγαν μόνο για να εξυπηρετούν τους αξιωματικούς ….
Αλήθεια τι έχει να πει το ΓΕΝ για όλα αυτά;
Γιατί δεν προσλαμβάνει πολιτικό προσωπικό να κάνουν τις δουλειές που φορτώνουν στους φαντάρους;
Η διοίκηση του κέντρου γνωρίζει και ενισχύει αυτές τις συμπεριφορές;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου