Ο πανικόβλητος γηραιός επιχειρηματίας που ψάχνει -πάλι- σωσίβιο
Ποιος γηραιός επιχειρηματίας που έκανε περιουσία μυθική από τους εξοπλισμούς “τρέμει” αυτές τις ημέρες ότι τον πάνε για “κλείσιμο”; Όχι για την μπουζού που λέει η Μιχαλολιάκαινα αλλά για λουκέτο στην επιχείρηση που έζησε και μεγαλούργησε χρόνια πολλά με λεφτά του δημοσίου βέβαια.
Πίστευε ο γηραιός επιχειρηματίας ότι είχε στο…τσεπάκι του μεγάλο ,πολύ μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα, αλλά ήρθε αυτή η ρημάδα η κρίση και τα χάλασε όλα. Όσο κι αν “έκραζαν” τα “παπαγαλάκια” που έχει στο “pay roll” του , τονίζοντας την …εθνική σημασία του προγράμματος, κάνοντας ακόμη και ημερίδες στο Ζάππειο για να μιλήσουν “γαλάζιοι” υπουργοί και στρατιωτικοί χαμαιλέοντες λεφτά δεν υπάρχουν για πέταμα.

Τώρα ελπίζει πάλι στην στήριξη των φίλων του παρελθόντος αλλά και αυτή την νοιώθει χλιαρή κι έχει πανικοβληθεί. Όλη μέρα την βγάζει στο τηλέφωνο να παρακαλάει και να απειλεί.
Θα τον “σώσουνε” και πάλι αλλά γνωρίζει ότι είναι τα τελευταία του στα επιχειρηματικά. Και μπορεί σύντομα αν αλλάξουν τα πράγματα να την πληρώσει αυτή τη τελευταία βοήθεια πολύ ακριβά. Έχει κάνει τόσα χρόνια πολλούς εχθρούς.http://armynews.gr/?p=21971