Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΟΟΥ στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων στο Καβούρι Αττικής

Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν γίνει φωλιά των ΝΑΖΙ αλλά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους καλύπτει και τους ενσωματώνει στα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας του αστικού καθεστώτος!
Ακόμη μια απόδειξη της σημαντικής διείσδυσης των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και τη μετατροπή των Ειδικών Δυνάμεων σε φωλιά φασιστών αποτελεί και το χρυσαυγίτικο σόου την Κυριακή 1-6, στο Καβούρι. Όπως ενημερώνουν τα φασιστικά σάιτ, που συστηματικά προβάλουν το φιλοχουντισμό, τον εθνικιστικό παροξυσμό και τη μισαλλοδοξία,   "Παρόντες φυσικά οι συμπολεμιστές τους στις επιχειρήσεις του συμμοριτοπόλεμου και της Κύπρου. Ανώτατοι Αξιωματικοί που έδωσαν σκληρές μάχες για την Ελλάδα, όπως ο Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές και παρασημοφορημένοι Καταδρομείς, όπως οι Κομάντος του 1974".

Εκεί λοιπόν μαζεύτηκε ότι φασιστικό κατακάθι υπάρχει στην κοινωνία και στις Ένοπλες Δυνάμεις: από τους απογόνους των ταγματασφαλιτών μέχρι τους εγκληματίες Χουντικούς που προκάλεσαν την Τραγωδία του Κυπριακού λαού,  οι επικίνδυνοι εθνικιστές-φιλοφασίστες των Λεσχών Εφέδρων που τρομοκρατούν τη μειονότητα στη Θράκη και εκτρέφουν τον τούρκικο εθνικισμό, οι ΝΑΖΙ βουλευτές-συνομιλητές του Μπαλτάκου Κασιδιάρης, Ματαθαιόπουλος και Ζαρούλια, τα ευνοημένα παιδιά των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που τους έφτασαν στο βαθμό του Αντιστράτηγου και σημερινοί ευρωβουλευτές Επιτήδειος, Συναδινός. Ήταν οι ακροδεξιοί τη ΔΥΚ του Λιμενικού που φώναζαν τα εμετικά συνθήματα στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου και στο Ναυτοδικείο τους υπερασπίζονταν ο πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.
Φυσικά, τη ναζιστική διείσδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις ο μόνος που δεν τη βλέπει είναι ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και τα Επιτελεία. Από τη μια μεριά έχουμε τι λευκές σελίδες των Πορισμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και από την άλλη μεριά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα όπως αυτό του Δ.Ψαρρά που φανερώνει την σχέση πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όπως του ε.α. Αντιστράτηγου Τίγκα, μέχρι πρόσφατα καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, που φωτογραφίζεται δίπλα δίπλα με το Φύρερ Μιχαλολιάκο, στο γάμο του ναζί πρωτοπαλίκαρου Παναγιώταρου. Διαβάζουμε λοιπόν:   
Ο ΤΙΓΚΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α., ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Σ.Σ.ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.... 
mixaliakosΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΓΚΑ-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΩΤΑΡΟΥ!!!
Και ο μεν Ελευθέριος Συναδινός, απόστρατος αντιστράτηγος και πρώην διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, ήταν γνωστός στους συναδέλφους του για τις φιλοχρυσαυγίτικες απόψεις του, όμως ο Γεώργιος Επιτήδειος, απόστρατος αντιστράτηγος κι αυτός, εξέπληξε τους γνωστούς του που μέχρι πρότινος τον κατέτασσαν στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί βέβαια ο πατέρας του να υπήρξε υπαρχηγός του ΓΕΣ κατά την περίοδο της δικτατορίας, αλλά ο ίδιος είχε τοποθετηθεί σε θέσεις του ΝΑΤΟ από τις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη (1994-1997), ενώ και πάλι το ΠΑΣΟΚ τον επανέφερε το 1999 σε θέσεις-κλειδιά του Ευρωστρατού μέχρι το 2002.
Και άλλες περιπτώσεις: Γεγονός είναι ότι οι διασυνδέσεις της οργάνωσης με το στράτευμα δεν περιορίζονται στους δύο απόστρατους. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στρατιωτικών που διατηρούν επαφές με την οργάνωση και ειδικά με τον Αρχηγό. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδηλωθεί ανοιχτά υπέρ της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Πολυχρόνη Τίγκα, αντιστράτηγου ε.α., ο οποίος εικονίζεται να ποζάρει δίπλα στον Νίκο Μιχαλολιάκο στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Ο κ. Τίγκας αποφοίτησε το 1968 από τη Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του υποστρατήγου το 1999, αλλά αμέσως ανακλήθηκε και ανέλαβε τη θέση του υποδιοικητή στη Σχολή Εθνικής Άμυνας. Τελικά αποστρατεύτηκε το 2002 ως αντιστράτηγος. Ο κ. Τίγκας τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αυτοδιοίκηση στην περιοχή του (Παπάγου), όπου βέβαια κατοικούν πολλοί στρατιωτικοί. Στις πρόσφατες εκλογές κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Χολαργού-Παπάγου, χωρίς το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και κατόρθωσε να περάσει στον δεύτερο γύρο, όμως τελικά περιορίστηκε στο 38%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στην περιοχή του Παπάγου το ποσοστό του έφτασε το 50%.
Ο κ. Τίγκας είναι δημόσιο πρόσωπο το οποίο οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας έχουν τιμήσει με νευραλγικές θέσεις, όπως είναι αυτές του μέλους στα Δ.Σ. των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης, αλλά και του προέδρου του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών! Διατηρεί στενές προσωπικές σχέσεις με τον Γεώργιο Επιτήδειο. Η σύζυγος του Επιτήδειου είναι γεν. γραμματέας στον Σύλλογο Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων. Μόνιμος πρόεδρος και ψυχή του συλλόγου είναι βέβαια ο κ. Τίγκας.
Αυτά τα πρόσωπα δεν ήταν βέβαια δυνατόν να τα διακρίνει η ΕΔΕ που διατάχθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να ελεγχθούν οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με το στράτευμα. Όπως συνέβη και πριν από λίγα χρόνια με τον ύμνο της 21ης Απριλίου στη Σχολή Ευελπίδων, οι αρμόδιοι προτιμούν να κλείνουν τα μάτια. Και επεμβαίνουν μόνον όταν γίνονται γνωστές ακραίες συμπεριφορές, όπως λ.χ. ο ναζιστικός χαιρετισμός του ανθυπολοχαγού αδελφού του Κασιδιάρη και η συμμετοχή του σε γυμνάσια της οργάνωσης. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με αξιωματικούς εν ενεργεία και απόστρατους δεν είναι καθόλου περιθωριακό ζήτημα. Υπάρχει μια μερίδα του στρατεύματος που καλοβλέπει την ενδυνάμωση της οργάνωσης.
Ο αδελφός: Άλλωστε και ο ίδιος ο Αρχηγός Μιχαλολιάκος έχει καμαρώσει τον μεγάλο του αδελφό να φτάνει στις ανώτατες βαθμίδες της ιεραρχίας. Ο Ιωάννης Μιχαλολιάκος πήρε τον βαθμό του αντιστράτηγου το 2006 και τοποθετήθηκε στη θέση του Α’ υπαρχηγού ΓΕΣ. Ήταν τότε υφυπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή ο Βασίλειος Μιχαλολιάκος, ξάδελφος του Νικόλαου και του Ιωάννη. Γεγονός είναι ότι ακόμα και τα πιο προβεβλημένα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν διστάζουν να δείξουν ότι θεωρούν τους χρυσαυγίτες «δικά τους» παιδιά. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του ιδιαίτερα προβεβλημένου στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας της υπηρεσιακής κυβέρνησης μετά τις εκλογές του Μαΐου 2012 ήταν ο μόνος που χαιρέτησε δια χειραψίας τον Μιχαλολιάκο.
Image
ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
Είναι χαρακτηριστική η στάση της κυβέρνησης απέναντι στη γνωστή σε όλους σχέση των ΝΑΖΙ με τις Ειδικές Δυνάμεις. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα και ενώ η κοινωνία απαιτεί την αποφασιστική αντιμετώπιση της εγκληματικής συμμορίας και να κοπεί ο ομφάλιος λώρος της με την ΕΛ.ΑΣ. και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς επιλέγει να επισκεφτεί τη βάση της ΜΥΚ για να τους προσφέρει πολιτική κάλυψη.  Τελικά, και όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα «άλλαξε ο κατ’ αρχήν σχεδιασμός και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν θα επισκεφθεί αύριο την βάση της  ΜΥΚ στον Σκαραμαγκά για την τελετή αποφοίτησης εκπαιδευμένων από το Σχολείο των “βατράχων” -μεταξύ των αποφισάντων είναι και ο υιός του στενού του συνεργάτη Τάκη Μπαλτάκου.  Αντ' αυτού θα παραστεί στην εκδήλωση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ Δημ Αβραμόπουλος, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επρόκειτο να κατεβεί στη βάση της  ΜΥΚ στον Σκαραμαγκά. όχι για να ...εμπλακούν  οι ειδικές δυνάμεις στην υπόθεση της πιθανής εκπαίδευσης χρυσαυγιτών από στρατιωτικούς. Η αρχική σκέψη ήταν για να πάει  για να στείλει ακριβώς το αντίθετο μήνυμα και να δείξει ότι οι όποιες, τυχόν, μεμονωμένες περιπτώσεις σε καμία περίπτωση δεν αφορούν στο σύνολο των ανδρών και γυναικών των Ειδικών Δυνάμεων».
Σε ομιλία του ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος τόνισε: «Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας. Τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η Πολιτεία να στέκεται απέναντι τους με σεβασμό και αναγνώριση στην σημαντική αποστολή τους". 
 Λίγους μήνες μετά αποκαλύπτεται και επίσημα ότι ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, μέσα από τις συνομιλίες του εμπίστου του Α.Σαμαρά και Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Μπαλτάκου και του Κασιδιάρη. Ενώ η χρήση του Στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής στο εσωτερικό της χώρας από την κυβέρνηση, όσο και το ναζιστικό σόου στο Καβούρι αποκαλύπτουν ποια δημοκρατία υπερασπίζονται οι Ειδικές Δυνάμεις!

Απαιτείται τώρα η κλιμάκωση του αντιφασιστικού αγώνα μέσα και έξω από τον στρατό, που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την πάλη ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.   
ΔΙΚΤΥΟ  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 955 437                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου