Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η Άεκ σαν προλετάρια έχοντας τάσεις μικροαστικές.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ
18721745_STEL0030.limghandler
Μελετώντας τα του ποδοσφαίρου και αντιμετωπίζοντας τις κινήσεις των φανατισμένων και σαν απόρροια ιστορικών διαδικασιών μέσα στην ποδοσφαιρική ιστορία του τόπου όπως και αποφάσεων  στα του ποδοσφαίρου μπορούμε να συνεισφέρουμε στον λεγόμενο δημόσιο διάλογο γράφοντας 5-6 αλήθειες απλά και κατανοητά(που δεν έχουν γραφτεί) για να αντιληφθούμε το μέρος στο οποίο βρίσκεται το έργο του ποδοσφαίρου.Εκείνο το σημείο που δεν το γνωρίζουν οι μη φίλαθλοι και δεν έχουν όλα τα δεδομένα ,μπροστά τους .
Η Αεκ λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο στον ποδοσφαρικό χάρτη παρά μια σφαγμένη από τις κομπίνες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα  σε υπόγειες διαδρομές του χρήματος και αποφάσεων.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο λέμε ότι είναι μια βρωμιά .
 Αν δεν λέμε βέβαια και ποιός χάνει  απο τις βρωμιές ή  αν λέμε τις μας νοιάζει είναι σαν να να μην λέμε τίποτα αν οι μετανάστες δολοφονούνται επειδή μας προκαλούν εμετό οι εθνικισμοί των κρατών τους.
 
Η Αεκ έχει υποστεί σπάνιες αδικίες μέσα στα πεδία του ποδοσφαίρου και αυτός είναι ένας λόγος που ένα μικρό μέρος του κινήματος την συμπάθησε μιάς και ήτανε ο μετανάστης που κυνηγιέται, ο προλετάριος που καταπιέζεται. 
 
Η Αεκ διαθέτει το απαράμιλλο και κουφό μέσα στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία  ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!
 
Αν κάποιος ανατρέξει σε κερδισμένους τίτλους στο χάντμπολ θα δεί ότι την ίδια μέρα και τις επόμενες δεν είχε ειπωθεί τίποτα στα δελτία ειδήσεων.
 
Οι κόκκινες κάρτες σε ντέρμπι , τα ανάποδα σφυρίγματα, τα πρόστιμα ,οι  απάτες  και οι κομπίνες εναντίον της τα τελευταία 20 χρόνια είναι τόσες πολλές που είναι απορίας άξιο πως δεν έχει επέμβει εισαγγελέας.
 
Από την άλλη διεφθαρμένοι παράγοντες που την διοίκησαν(αρκετοί) μια βρωμιά από τα βρωμερά λασπόνερα του ποδοσφαιρικού βάλτου την  'εφεραν μαζί με τις αδικίες εις βάρος της  στο βούρκο της τρίτης κατηγορίας.
 
Φέτος η Αεκ ανέβηκε και αυτό οφείλεται  σε μια επιχειρηματικά δυνατή  (και αρκετά συστημική )διοίκηση
με αρκετές βρωμιές στα επιχειρηματικά δίκτυα.
 
Ετσι , ανεβαίνοντας κατηγορία και σωζόμενη απο το τέλμα φίλαθλοι ένιωσαν χαρά και συγχρόνως πιστεψαν  ότι ο Μελισσανίδης είναι η σωτηρία της Αεκ. Ποντάρουν λοιπόν σε αυτόν ενώ υπάρχει μπροστά τους ακόμα η άνοδος στην άλφα εθνική ..
 
Αν η Αεκ ήτανε στην άλφα εθνική τα πράγματα θα ήτανε διαφορετικά..
 
Οι οργανωμένοι και μή δεν θα παρουσίαζαν αυτήν την παράξενη συμπεριφορά ενώ τα πόσα χρόνια δίχως ποδοσφαιρικό γήπεδο τους φανατίζουν περισσότερο.
 
Όπως και ότι η Αεκ αν δεν κάνω λάθος δεν έχει γήπεδο στα περισσότερα αθλήματα, τουλάχιστον στα λεγόμενα μεγάλα.
 
Ούτε στο μπάσκετ ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο βόλλει ούτε στο χάντμπολ.
 
Δεν έχει πουθενά μάλλον και αναγκάζεται να ζητά από δήμους γήπεδα κάθε χρόνο και μετακομίζει συνεχώς ακόμα και στην ίδια χρονιά.
 
 
Φυσικά έχει πάρει και  κάποια δωράκια τα τελευταία 20 χρόνια
 
Η υπαγωγή της σε άρθρο για εξαφάνιση χρεών είναι μάλλον το κυρίαρχο.
 
Όπως και κομπίνες τις οποίες έχει επιχειρήσει αλλά απλά δεν της βγήκαν.
 
Σίγουρα έχει αγοράσει και αυτή κανά αγώνα , έχει λαδώσει , έχει κάνει κανα κόλπο στο στοίχημα,καμιά απατούλα  κανά τραμπουκισμό κανά κολπάκι αλλά ήταν και είναι ένα μικρό ψαράκι του βυθου.
 
 Όλα αυτά είναι μια στιγμή αλήθειας για την κατανόηση του όλον.
Προσθετικά φυσικά σε αυτά που έχουν ειπωθεί και όχι σαν αντίθετά τους με στόχο και  την κοινωνιολογική εξήγηση κάποιων καταστάσεων. Χωρίς να δικαιολογούμε τους άμυαλους και τους ούγκ καθυστερημένους  που πολλοί μπορεί να παίρνουν κανα μεροκάματο στη ζούλα.
Ο οπαδικός χώρος φυσικά πάντα ήτανε ..οπαδικός και ο ακραίος φανατισμός, η μειωμένη ηθική και τα μη αντισώματα , ο μιμητισμός και τα αισθήματα ιδιοκτησίας μιας περιοχής προκαλούν φυσικά πολλά απο αυτά που βλέπουμε μαζί με τα παραπάνω.

2 σχόλια:

  1. Eυχαριστω που το βαλατε.
    H φωτό δεν είναι δικιά μου για την ιστορία.

    Μπράβο στο δίκτυο σπάρτακος για τις καθημερινές και ενημερωτικές αναρτήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή