Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τζιχαντιστές, Τατάροι και Ουκρανοί νεοναζί σχεδιάζουν να βάλουν «φωτιά» στην Κριμαία και να την κάνουν… Ιράκ

tjihad
Τζιχαντιστές, Τατάροι και Ουκρανοί νεοναζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μετατρέψουν την Κριμαία σε Συρία ή Ιράκ με σχέδιο μαζικών εκτελέσεων άμαχων ρωσόφωνων. Το σχέδιο τους μάλιστα αυτό, φαίνεται να είναι σε γνώση των ΗΠΑ, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του επικεφαλής των Ουκρανών στην πόλη Ντνεπροπετρόφσκ και της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόριας Νούλαντ.

Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να μην συσχετισθεί με τη δράση των ισλαμιστών του ISIL στο Ιράκ, ούτε βέβαια με αυτά που συνέβησαν στη Συρία από τους ισλαμιστές αντάρτες. Όλα έχουν ως κοινό παρονομαστή την Τουρκία και τις ΗΠΑ που εξοπλίζουν τους ισλαμιστές που έχουν βάλει φωτιά στην ευρύτερη περιοχή.

Η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία είχε προκαλέσει την αντίδραση των Τατάρων, που ελέγχονται σαφώς από την Άγκυρα, ενώ και η Τουρκία είχε εκφράσει τις ενστάσεις της.
Τώρα φαίνεται πώς οι Τατάροι με τους Ουκρανούς Νεοναζί και φανατικούς ισλαμιστές που είτε βρίσκονται στην Κριμαία είτε μεταφέρθηκαν από το μέτωπο της Συρίας, συνέστησαν το «Τάγμα της Κριμαίας» και ετοιμάζονται να κάνουν θηριωδίες, ανάλογες με αυτή στην Οδησσό ή και μεγαλύτερες, όπως στο Ιράκ τώρα.
«Έχει δημιουργηθεί το “τάγμα της Κριμαίας” και είναι έτοιμο να χύσει το αίμα στη γη της Κριμαίας» γράφει δημοσίευμα Ρωσικής ιστοσελίδας που αποκαλύπτει ότι το βράδυ της 17ης Ιουνίου στην πόλη Ντνεπροπετρόφσκ, έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του ηγέτη των Τατάρων της Κριμαίας Μουσταφά Τζεμίλ με τον κυβερνήτη Ιγκόρ Κολομόισκι.
Επισκέφθηκαν  την έδρα της εθνικής προστασίας στην περιοχή Ντνιπροπεστρόφσκ, όπου  υπάρχουν τα τάγματα «τιμωρίας» που οργανώθηκαν από άτομα από τον Ντνέπρ, Ντομπάς και Αζόφ. Αυτοί οι μισθοφόροι είναι γνωστοί για δολοφονίες άοπλων ανθρώπων στο Κρασνοαρμέισκ, σε δολοφονίες στη Μαριούπολη και για πολυάριθμες εκτελέσεις τραυματιών και άλλες αγριότητες.
Η έδρα τους βρίσκεται στον πρώτο όροφο της κρατικής περιφερειακής διοίκησης. Συγκεντρώθηκαν να υπογράψουν το «μνημόνιο για την αμοιβαία συνδρομή στον αγώνα για την απελευθέρωση της κατεχόμενης Κριμαίας», αναφέρει το δημοσίευμα.
Την τελετή παρακολούθησε ο αρχηγός του «Δεξιού Τομέα», Ντμίτρι Γιάρος. «Καταρχάς, θα απελευθερώσουμε την Ανατολική Ουκρανία και στη συνέχεια για την επιστροφή της Κριμαίας. Αυτό είπε και ο πρόεδρος μας, η Κριμαία ήταν και θα είναι ουκρανική», δήλωσε ο Γιάρος.
«Τα δύο έθνη μας και οι δύο θρησκείες (Ουκρανοί και μουσουλμάνοι Τάταροι) θα ενωθούν για χάρη της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ουκρανία», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής Μπόρις Τρεϊγερμαν.
Από την πλευρά του ο Μουσταφά Τζεμίλ επεσήμανε την ανάγκη συμμετοχής της μουσουλμανικής κοινότητας με εθελοντές και τη χρηματοδότηση της οργάνωσης για μια ανατροπή στην Κριμαία. Από ποιους άραγε θα χρηματοδοτηθεί αυτή η… ανατροπή;
Όπως αποκαλύπτεται πριν από μία εβδομάδα, στην Οδησσό, ο κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ, Ιγκόρ Κολομόισκι, είχε επικοινωνία με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ. Τυχαίο; Όχι βέβαια.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε υπόψη στον Ουκρανό κυβερνήτη δύο εργασίες. Έναν φράχτη στα σύνορα με τη Ρωσική Ομοσπονδία και την έναρξη αντάρτικου στο «αβύθιστο αεροπλανοφόρο που λέγεται Κριμαία».
Τι εννοούσε; Στερεό μεταλλικό φράχτη στο Ντονέτσκ, Χάρκοβο και στις περιοχές Λούγκανσκ, με χάλυβα υψηλής αντοχής και αγκαθωτό σύρμα στο οποίο θα διοχετευθεί ηλεκτρικό ρεύμα
Χαντάκια, ορύγματα και επιφυλακή από την Εθνική Φρουρά. Μια αντιγραφή του φράχτη του Τέξας και του Ισραήλ για τα σύνορα Ρωσίας- Ουκρανίας. Καθώς και μεταφορά μουτζαχεντίν από τη Συρία στην Κριμαία.
Ήδη, η Ουκρανία έχει ανακοινώσει πώς θα προχωρήσει μονομερώς στον καθορισμό των συνόρων με τη Ρωσία και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφία με ορύγματα και χαντάκια.
Η Μόσχα μέχρι στιγμής κρατά στάση αναμονής. Γνωρίζει ωστόσο πολύ καλά τις κινήσεις των Ουκρανών και των Τατάρων στην Κριμαία και είναι βέβαιο πώς δεν θα επιτρέψει η χερσόνησος, που είναι πλέον ρωσικό έδαφος και στο οποίο έχουν μεταφερθεί ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις να γίνει Ιράκ.
- See more at: http://www.inprecor.gr/archives/254008#sthash.f9qTxoL6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου