Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Greek History X και η υποκριτική δειλία της ΧΑ σε 12 κλικ

pappas periandros
Φωτο-Booth - 23/06/2014

Δεν είμαστε, βέβαια, καθόλου σίγουροι, ότι η «αποκάλυψη» των διάφορων στοιχείων, που αποδεικνύουν την πραγματική ναζιστική φύση της Χρυσής Αυγής, μπορεί απο μόνη της να αλλάξει τα μυαλά όσων έχουν βρεθεί να την υποστηρίζουν/ψηφίζουν. Έχει όμως σημασία κάποιες μέρες σαν και τη σημερινή, που η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκάλυψε τις παρακάτω φωτογραφίες, να τονίζουμε τουλάχιστον, ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καν το κουράγιο να υπερασπιστούν την πραγματική τους ιδεολογία.  Πέραν του γεγονότος ότι αυτή (η ναζιστική ιδεολογία) είναι εγκληματική, χυδαία, απάνθρωπη και άτιμη, αυτοί οι άνθρωποι που την πιστεύουν, μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε, την αρνούνται και εντέχνως την αποκρύπτουν.
Κάπως έτσι φτάνουμε στο γεγονός να θεωρείτε αποκάλυψη η δημοσιοποίηση των παρακάτω φωτογραφιών, παρά το γεγονός ότι έχουν υπάρξει και άλλες, τις οποίες οι Χρησαυγίτες επιχειρούσαν να αρνηθούν μιλώντας για φάσεις της νεότητάς τους κλπ. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του δημοσιογράφου, που όπως βλέπετε πέρα από τις σκοτεινες επιχειρήσεις σπίλωσης και εκβιασμού, αρέσκεται και σε συνεντεύξεις που τουλάχιστον μπορούν να χαρακτηριστούν ως περίεργες. Δείτε, τέλος πάντων πέρα από την δήθεν απόδοση τιμής στον «Τσε» (μπρρρ) ,  πως ο Κασιδιάρης ζητά έστω και μία επίσημη φωτογραφία της Χ.Α. που να υπάρχει η σβάστιγκα… Δείτε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν υπερασπίζονται και κρύβουν αυτά που πιστεύουν. Πως φτάνουν να προσπαθούν να μιλήσουν μέχρι και για τον Τσε Γκεβάρα με θετικό τρόπο για να φανούν «αντισυστημικοί»…
Tι είναι λοιπόν η Χρυσή Αυγή; Μην είναι πρόσκοποι που βοηθάνε τις γιαγιάδες; Μην είναι θίασος θεατρικός που ανεβάζει παραστάσεις ιστορικού ενδιαφέροντος; Μην είναι νεοναζί που μαζεύονται σε περίεργες γιορτές (θερινό ηλιοστάσιο) και τιμούνε τον Χίτλερ και αυτούς που σφάζανε τους Έλληνες το ’40 – ’45; Όχι, προς θεού, όχι. Η Χρυσή Αυγή είναι μία ελληνική, εθνικιστική οργάνωση που ουδεμία σχέση έχει με τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό. Ας κάνουμε λοιπόν μαθήματα ελληνικής ιστορίας με τη βοήθεια των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και των φωτογραφιών τους, που σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας…
(Φωτό 1) Εδώ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε τυπικό αρχαιοελληνικό χαιρετισμό. Από πίσω ένα σύμβολο του δίσκου της Φαιστού σε τυχαία χρώματα και υπερμεγέθυνση γιατί του άρεσε από μικρό:
mixaloliakos
(Φωτό 2, 3, 4) Συναγωνιστής και συνέλληνας, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα:
mixaoliakos+pappas
mixaloliakos3
mixaloliakos2
(Φωτό 5) Να δοθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις τώρα στον ελληνικό λαό ζητάει ο Μιχαλολιάκος σε συγκέντρωση μνήμης κατά των ναζιστικών εγκλημάτων:
mixaloliakos4
(Φωτό 6, 7, 8) O Παππάς. Η νιότη του. Τι του θυμίσαμε πάλι. Είναι και συλλέκτης. Πήγαινε και σε μασκέ πάρτυ όπως άφησε να εννοηθεί ο Κασιδιάρης στο βίντεο που είδαμε παραπάνω.. Εδώ λίγο πριν πάει στο σπίτι του Τάκη για τις Απόκριες. Στη δεύτερη φωτό επίσης μπορείτε να δείτε αυτή τη νεκροκεφαλή των SS (Tottenkopf) να στολίζει το βήμα που χρησιμοποιεί ο αγαπημένος της Αποκριάς, κύριος Παππάς. Αν την δείτε σε κανένα πανώ σε γήπεδο και ζητήσετε το λόγο και σας πούνε «έλα μωρέ μια νεκροκεφαλή είναι», πείτε τους σας παρακαλώ να πάνε να… μασκαρευτούνε κι αυτοί.
pappas1
pappas2
pappas3
(Φωτό 9) Ο Παππάς, μαζι με τον Περίανδρο (τον ένοχο για την παραλίγο δολοφονική επίθεση στον Δημήτρη Κουσουρή), φορώντας παραδοσιακή ελληνική φορεσιά (φουστανέλα).
σάρωση0137
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, προς θεού, η στολή ΔΕΝ είναι γερμανική. Η γνήσια γερμανική είναι αυτή (μαύρο σώβρακο, άσπρη κάλτσα).
german_boy
(Φωτό 10) O Παππάς και ο Περίανδρος ποζάρουν για επική ταινία που πραγματεύεται τα δεινά του ελληνισμού.
pappas4
(Φωτό 11) Δεν είναι ολισθήματα “της νιότης”. Ήταν και είναι πιστός Έλληνας. Εδώ, σε φωτογραφια του 2009, ο Παππάς τραγουδάει στον Μουσολίνι το «βάζει ο Ντούτσε την στολή του»
pappas6
(Φωτό 12) Και η νέα γενιά συνεχίζει τους ελληνικούς αγώνες… Εδώ ο Κασιδιάρης με άλλους συναγωνιστές του λίγο πριν βάλουν φωτιά σε σημαία της Βέρμαχτ, μπροστά στη γερμανική πρεσβεία.
kasidiaris_wehrmacht
Γιατί έτσι ήταν πάντα η σβάστικα και ο κέλτικος σταυρος: γνήσια αρχαιοελληνικά σύμβολα. Γι’ αυτο δεν τα κρεμάσαν και στην Ακρόπολη;
nazi_akropoli
Μάλιστα. Δεν μας μένει, λοιπόν, τίποτα άλλο από το να πιάσουμε το τραγούδι με τους έλληνες πατριώτες των παραπάνω φωτογραφιών. Προλογίζει και παρεμβάλλεται μάλιστα άλλος ένας αγαπημένος μας πατριώτης:



Ιντερνετική πηγή για τις φωτογραφίες και κάποια από τα παραπάνω σχόλια εδώ.
http://www.toperiodiko.gr/greek-history-x-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1-%CF%83%CE%B5-12-%CE%BA%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου