Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στη Γάζα – στους 39 ο μέχρις στιγμής απολογισμός των νεκρών


Δώδεκα Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί μέχρις στιγμής την Τετάρτη από τους συνεχιζόμενους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, με τον απολογισμό των θυμάτων να φτάνει τους 35 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.
Ο πιο πρόσφατος βομβαρδισμός αναφέρθηκε στο Μπέιτ Χανούν όπου σκοτώθηκε η 40χρονη Σαχάρ Χαμντάν Αλ Μάσρι και ο 14χρονος γιός της Ιμπραχίμ, όταν πύραυλος έπληξε το σπίτι τους.
Λίγο πριν είχε σκοτωθεί ο 22χρονος Μουχάμαντ Χαλίντ Αλ Νιμράχ από βομβαρδισμό στη γειτονιά Σάμπρα της Πόλης της Γάζας.
Νωρίτερα την Τετάρτη το ενάμισι έτους βρέφος Μουχάμαντ Μάλακα και η 27χρονη μητέρα του Αμινά είχαν σκοτωθεί μαζί με τον νεαρό Χατίμ Αμπού Σαλίμ από βομβαρδισμό σε σπίτι στη γειτονιά Ζεϊτούν της Πόλης της Γάζας.



Πηγή: Maan






ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 5.17 μ.μ.
Στους 39 ανεβάζει τον απολογισμό των νεκρών το Maan. Μια μητέρα η Σαμούντ Αλ Ναουάσραχ και τα δυό της παιδιά, ο 4χρονος Μουχάμαντ και το βρέφος Νιντάλ σκοτώθηκαν, από βομβαρδισμό του σπιτιού τους στα προσφυγικά του Αλ Μεγκάζι, ενώ άλλα 2 παιδιά αγνοούνται και πιστεύεται ότι μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια.

Άλλος ένας Παλαιστίνιος, ο 23χρονος Άμτζαντ Χαμντάν, σκοτώθηκε από αεροπορικό χτύπημα στο Μπέιτ Χανούν. Φέρεται να είναι μέλος της ένοπλης πτέρυγας της Ισλαμικής Τζιχάντ.
http://www.intifada.gr/cgi-bin/pages/page3.pl?arlang=Greek&arcode=140709152545&argenkat=%CD%DD%E1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου