Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Στο 79 ΑΔΤΕ στο Βαθύ της Σάμου όποιος φαντάρος θέλει νερό, το Αγοράζει…

Απίστευτες καταγγελίες εν μέσω καλοκαιριού έφτασαν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το στρατόπεδο ‘’πούλμαν’’ της  79 ΑΔΤΕ στο Βαθύ της Σάμου .
Η λέξη πόσιμο νερό μέσα σε συνθήκες απίστευτης  ζέστης και υγρασίας είναι άγνωστη για όλους τους φαντάρους . Πράγμα που σημαίνει ότι η μόνη λύση είναι η ακριβή λύση του ΚΨΜ .
Χαρακτηριστικά  αναφέρουν οι συνάδελφοι ότι: 
η μόνη παροχή σε πόσιμο νερό στο στρατόπεδο είναι της ώρες της σίτισης ένας ψύκτης στο εστιατόριο που έχει 2-3 πεντάλιτρες μπουκάλες νερό από κοντινή πηγή. Φυσικά το νερό αυτό τελειώνει μέσα σε μισή μέρα και δεν ξαναγεμίζει για 2-3 μέρες . 
Με αποτέλεσμα όλοι να σπεύδουν να αγοράζουν νερό από το ΚΨΜ και να χρειάζεται να κάνεις ξεχωριστό προϋπολογισμό-νερού για την θητεία σου . Την ίδια στιγμή που υπάρχουν συνάδελφοι μας εκεί που είναι  πολύ στριμωγμένοι οικονομικά. 
Ο υπουργός  Άμυνας  Δ.Αβραμόπουλος πριν πάει στο Αγαθονήσι να πανηγυρίσει για την εθνική ποδοσφαίρου και τον Καραγκούνη ώστε να βγει στα κανάλια,  καλό θα ήταν πρώτα να λύσει όλα τα προβλήματα των φαντάρων

Δεν θα πληρώσουμε εμείς την θητεία μας, μας υποχρέωσαν να πάμε θα φροντίσουν για μας .

Εδώ και τώρα να βρεθεί  λύση για τους συναδέλφους .  
Να χορηγεί η μονάδα 3 λίτρα νερό μπουκάλι δωρεάν για τον καθένα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν περνατε και απο την θηβα να δειτε πως ειναι; 300 ευρώ χαλασα για 10 μερες γιατι ο υπουργος αποφασισε να κανει τα κψμ ιδιωτικά και να στειλει τις τιμες στα ουρανια. Συγχαρητηρια και σας ευχαριστουμε που μας κατανοειτε ολους εμας που υπηρετουμε την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή