Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΓΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!


Image

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΙΣΡΑΗΛ


Ενώ ο λαός μας συγκλονισμένος παρακολουθεί το σερί των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας από τους βομβαρδισμούς του Κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ κατά των κατεχόμενων Παλαιστινιακών εδαφών και απαιτεί τη διακοπή όλων των σχέσεων με το Φονιά αμάχων, η συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία και των δύο χωρών.  
Οργή και αηδία προκαλούν οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αρχηγού Ναυτικού του Ισραήλ, Αντιναύαρχου Ram Rutberg, που απλά επιβεβαιώνουν δια της εικόνας την εξαιρετική σχέση που περιγράψαμε σε στρατιωτικό επίπεδο. 
Για παράδειγμα υπάρχει η πληροφορία που θέλει το ισραηλινό ναυτικό ενθουσιασμένο με τις πυραυλακάτους Super Vita. Και λέγεται ότι ανεπίσημα έχει τεθεί το θέμα από το Ισραήλ στην λογική “αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην ολοκλήρωση του προγράμματος Super Vita, ενδιαφερόμαστε”. 
Ουσιαστικά πρόκειται για σημαντική πολιτική στήριξη που προσφέρει το ελληνικό κράτος στο κράτος Τρομοκράτη, καθώς η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ευθυγραμμίζεται πλήρως  με τους ιμπεριαλιστές της Δύσης, ΗΠΑ-Ε.Ε. που καλύπτουν και στηρίζουν τα τεράστια εγκλήματα. Στο πλαίσιο μάλιστα μιας ναζιστικής πολιτικής "συλλογικής ευθύνης" από έναν υπερεξοπλισμένο στρατό που βάλλει κατά αμάχων και  υποδομών, καθώς η "ισραηλινή αυτοάμυνα" στοχεύει στην κάμψη του ηθικού και στην υποταγή ενός υπερήφανου λαού, διαιωνίζοντας την Κατοχή!


Φωτογραφία του χρήστη ‎تلفزيون فلسطين Palestine tv‎.
Φωτογραφία του χρήστη ‎تلفزيون فلسطين Palestine tv‎.
Σε αυτή όμως τη δολοφονία έχουν συμφωνήσει Σαμαράς-Βενιζέλος-ΑΓΕΝ Αποστολάκης, που κάθεται και χαριεντίζεται με τους φονιάδες του Ισραήλ.

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του ισραηλινού Αρχηγού στον Ναύσταθμο μαζί με τον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη.

















ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΕΝ - ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Εμείς απαιτούμε να διακοπούν άμεσα όλες οι σχέσεις με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και όλα τα στελέχη να σταματήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.
 Την Πέμπτη 10/07/2014, στις 18.30 μ.μ καλείται μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία των Τρομοκρατών.


Καλούν Παλαιστινιακές οργανώσεις και αντιπολεμικά κινήματα.
Καταδικάζουμε την απάνθρωπη βία και τους κτηνώδεις βομβαρδισμούς  που στοχεύουν στη διαιώνιση της Κατοχής και της υποδούλωσης του Παλαιστινιακού λαού.
Καταδικάζουμε την συνένοχη διεθνή ιμπεριαλιστική κοινότητα, τις ΗΠΑ-Ε.Ε. που πάντα στήριξαν το βάρβαρο ισραηλινό κατακτητή και ορθώνουν νέα φονικά τείχη στους μετανάστες για να υπερασπίσουν την Ευρώπη Φρούριο.    
Καταδικάζουμε την στρατηγού χαρακτήρα συνεργασία του ελληνικού κράτους και αστικού κατεστημένου με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ. Αυτούς που κλείνουν δουλειές με το αίμα των λαών.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον υπερήφανο Παλαιστινιακό λαό που βιώνει διπλή κατοχή και αγωνίζεται χωρίς σταματημό για την ικανοποίηση των ιστορικών του δικαίων.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ   
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Καταδικαζουμε, ολοι στη συγκεντρωση , εκφραζουμε την αλληλεγγυη κλπ κλπ. Αυτα ειναι μηδεν εις το πηλικιο που ελεγε και ενας πρωην πρωθυπουργος. Οποιος εχει τα κοτσια , να παει στην Παλαιστινη και να συμπαρασταθει στον παλαιστινιακο λαο με καθε μεσο. Τα αλλα ολα ειναι φουμαρα για μεταξωτες κορδελες και πορδες της χαλιμας. Ολοι στη διαδηλωση και μετα στον καναπε για να δουμε μουντιαλ. Και αρθρα για να περνα η ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι ο κάτοχος του τσελεμεντέ της επιτυχίας;

      Διαγραφή