Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σας δολοφονούμε για να αφοπλίσουμε την κακή σας Κυβέρνηση


Τάμμυ Μπεν Χαΐμ: "Η Χαμάς χρησιμοποιεί σχολεία, νοσοκομεία ακόμα και σπίτια κατοίκων για να αποθηκεύσει το οπλοστάσιό της"
Τις θέσεις του Ισραήλ παρουσίασε στα ΜΜΕ η επιτετραμμένη της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, κ. Τάμμυ Μπεν Χαϊμ και παρέθεσε βίντεο που υποστηρίζουν τις θέσεις του Ισραήλ
Στη ενημέρωση για τα ΜΜΕ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ισραήλ και την Λωρίδα της Γάζας, στη Πρεσβεία του Ισραήλ, παρευρέθηκε το News247.gr.
Τις θέσεις του Ισραήλ παρουσίασε η επιτετραμμένη της Πρεσβείας  στην Αθήνα, κ. Τάμμυ Μπεν Χαϊμ.
Σύμφωνα με το Ισραήλ η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση η οποία προσπαθεί μέσα από τις από τις εχθροπραξίες που "ματώνουν" τη Λωρίδα της Γάζας, να αποκτήσει ξανά κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική σκηνή της Παλαιστίνης.
Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι η Χαμάς απορρίπτει κάθε επαφή μαζί του καθώς το αποκαλεί "σιωνιστική οντότητα".  Το Ισραήλ δεν μπορεί να συνδιαλλαγή μαζί τους καθώς τα μέλη της πιστεύουν  ότι η λύση για το παλαιστινιακό υπάρχει μόνο μέσα από τη "συνεχή και αδιάλλακτη ένοπλη αντίσταση (τζιχάντ) με τους σιωνιστές".
"Από την στιγμή της χερσαίας επέμβασης έχουν ανακαλυφθεί,  μέχρι στιγμής,  περίπου 30 υπόγειες σήραγγες που οδηγούν μέσα στο Ισραήλ. Σκοπός της Χαμάς ήταν να χρησιμοποιήσουν τις υπόγειες στοές της στη Λωρίδα της Γάζας για να εξαπολύσει μια "μεγάλη τρομοκρατική επίθεση". αναφέρει η Μπεν Χαϊμ.
" Η Χαμάς δεν ενδιαφέρεται για τους κατοίκους της Γάζας καθώς τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε να επενδύσει τις δωρεές που έχει λάβει από τον Ο.Η.Ε και άλλους οργανισμούς για να δημιουργήσει νοσοκομεία, σχολεία και δρόμους και αν' αυτού κατασκεύαζε σήραγγες και να αγοράσει όπλα και ρουκέτες."
"Σε καθημερινή βάση υπάρχουν αναχαιτίσεις από το αντιπυραυλικό σύστημα Σιδηρούς Θόλος του Ισραήλ από τις εκατοντάδες ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Λωρίδα της Γάζας."
" Η Χαμάς χρησιμοποιεί σχολεία, νοσοκομεία ακόμα και σπίτια κατοίκων για να αποθηκεύσει το οπλοστάσιό της αλλά και να κρυφτούν τα μέλη της."
Δείτε βίντεο μέσα από σπίτι στη Λωρίδα της Γάζας, απ' όπου ξεκινά ένα υπόγειο τούνελ: To βίντεο κατέγραψαν οι άνδρες των Δυνάμεων Ασφαλείας του Ισραήλ (IDF).


Η Μπεν Χαϊμ καταγγέλλει ότι η μαχητές της Χαμάς χρησιμοποιούν ακόμα και ασθενοφόρα του Ο.Η.Ε για να μετακινηθούν. "Αν στοχεύσουμε στο πιο κάτω όχημα θα πουν ότι χτυπάμε οχήματα του Ο.Η.Ε ενώ στη πραγματικότητα μέσα υπάρχουν τρομοκράτες."
Η Χαμάς χρησιμοποιεί ασθενοφόρα για τρομοκρατικές ενέργειες. Ένα παράδειγμα είναι: Στις 17 Ιουλίου τρομοκράτης της Χαμάς στη Γάζα μπήκε σε ασθενοφόρο όταν τον στόχευσε η Ισραηλινή αεροπορία. Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις ακύρωσαν την επίθεση ώστε να μην χτυπήσουν το ασθενοφόρο και να αποφύγουν πιθανές απώλειες αμάχων μεταξύ των επιβαινόντων. Ο τρομοκράτης χρησιμοποιούσε το όχημα και το προσωπικό του για να προστατευτεί ο ίδιος.


"Οι Ισραηλινοί θέλουν ειρήνη, αλλά είμαστε τρομοκρατημένοι από τις επιθέσεις που δεχόμαστε από τις ρουκέτες. Κάθε σπίτι στο Ισραήλ έχει υποχρεωτικά ένα καταφύγιο. Που αλλού έχετε δει κάτι τέτοιο; Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και οφείλουμε να αφοπλίσουμε την τρομοκρατική αυτή οργάνωση."
Πηγή:news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου