Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στην Εθνική Άμυνα το Ποτάμι!


ImageΤο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη πήρε το “βάπτισμα του πυρός”. Σκληρή κριτική σε κάποιες από τις θέσεις του για την Εθνική Άμυνα ασκεί το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων επιτίθεται με δριμύτητα:

“Τώρα έρχονται να μας πουν ότι  πρέπει οι φαντάροι να συμμετέχουν στις "ειρηνευτικές αποστολές". Στις "ανθρωπιστικές επεμβάσεις" όπως αυτές στη Γιουγκοσλαβία και την Αφρική, στις Συμμαχίες Προθύμων Ιμπεριαλιστών που φέρνουν τη Δημοκρατία όπως στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και το Μάλι.
Ο Θεοδωράκης και το βρώμικο ΠΟΤΑΜΙ της Διαπλοκής του αποκαλύπτει αυτό που πραγματικά είναι: ένας πολιτικός εκπρόσωπος των εργοδοτών, εχθρός των εργαζομένων και των φαντάρων.

Να θυμίσουμε στο μεγαλοδημοσιογράφο με τις προκάτ ευαισθησίες και τις στρογγυλεμένες ενημερωτικές εκπομπές "για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής"- δίνοντας βήμα στον κρατούμενο πλέον Φύρερ Ν.Μιχαλολιάκο και προβάλλοντας τις εμετικές απόψεις τους, αντί να καταδικάζει τη ναζιστική δολοφονική συμμορία, ότι οι φαντάροι έχουν ξανά και ξανά καταδικάσει το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τους ανθρωπιστικούς πολέμους της Νέας Τάξης” .
Ουδείς γλιτώνει από το Δίκτυο...http://www.onalert.gr/stories/pire-to-vaptisma-tou-pyros-stin-ethniki-amyna-to-potami

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου