Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ήταν ένα παιδί που εμφανίστηκε πριν από καμιά δεκαριά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας ως πολιτικός συντάκτης της «Αυγής», της εφημερίδας του Συνασπισμού.


papadop
Προ τετραετίας ασχολήθηκε έντονα με την κομματική ζωή, όταν ο Κουβέλης και οι φίλοι του εγκατέλειψαν την Κουμουνδούρου για να ιδρύσουν (τρομάρα τους…) τη ΔΗΜΑΡ. Ο Ανδρέας έγινε αμέσως εκπρόσωπος Τύπου του νέου κόμματος και πριν από δύο καλοκαίρια συνεδέθη συναισθηματικώς με τη θυγατέρα της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.
Στην πορεία «τα έσπασε» με τον Κουβέλη κ.ο.κ., μέχρι που σήμερα έσπασε και τα… κοντέρ της πολιτικής ανευθυνότητας, προχωρώντας, από το facebook, σε μια απαράδεκτη επίθεση κατά του Αβραμόπουλου, υιοθετώντας έναν πολύ παλαιό χαρακτηρισμό του… «μαζί τα φάγαμε» Πάγκαλου για τον απερχόμενο υπουργό Εθνικής Άμυνας. Μόνο και μόνο επειδή ο Σαμαράς δεν έκανε Επίτροπο τη μητέρα της καλής του…
Δείτε τι έγραψε:

andreas_pap_fb
Μην αναζητήσετε like και σχόλια στο facebook γιατί η συγκεκριμένη ανάρτηση κατέβηκε από τον ίδιο τον συντάκτη της, με σύσταση της έμπειρης πολιτικά Ντόρας!
http://armynews.gr/?p=24238