Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

71 A/M Λ.Σ-ΛΔΒ‏: ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ

Λίγο μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Πολεμικό Ναυτικό, όπου τα βύσματα των ΠΑΣΟΚ και της ΟΝΝΕΔ-ΝΔ εξαφανίζονται με προκλητικό τρόπο χώνοντας  τους υπόλοιπους συναδέλφους ναύτες, μια ακόμη επιστολή που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει πια είναι η κατάσταση στον Στρατό Ξηράς.
Εκεί αποδεικνύεται ποιες είναι οι συνέπειες της ρουσφετολογικής πολιτικής του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων, αλλά και η κτηνώδη μεθόδευση μετατροπής των φαντάρων σε δωρεάν εργατικό δυναμικό για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΚΑΑΥ, όταν χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι αποσπώνται από τις μονάδες τους για να κάνουν τους υπηρέτες των αξιωματικών.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες είχε δημοσιευτεί ξανά καταγγελία από την συγκεκριμένη μονάδα, ακολούθησε μια σχετική βελτίωση της κατάστασης, αλλά σύντομα τα δεινά επήλθαν για τους συναδέλφους.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Γεια σας. Θέλουμε να σας καταγγείλουμε για την κατάσταση που άρχισε να επικρατεί πάλι σε αυτούς τους δυο λόχους...
Η εμπλοκή με τις υπηρεσίες ξανάρχισε ...Τα άτομα έρχονται ίσα ίσα με τις υπηρεσίες και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε εξοδούχους και ούτε αδειούχους.
Ένα μήνα έδειχνε ότι παει να στρώσει το πράγμα αλλά πάλι τα ίδια.
Δε μπορούμε να πάρουμε τις άδειες μας .
Καλούμε τους αρμοδίους να βρουν λύση για αυτό το χάλι που επικρατεί .
Προιδοποιούμε ότι όλοι μαζί θα κινηθούμε και με άλλους τρόπους αν δε βρεθεί λύση.
Αλήθεια, ο ΑΓΕΣ Μανωλάς, θα διακόψει για λίγο την επιχείρηση αναρρίχησης στη θέση του ΑΓΕΕΘΑ για να ασχοληθεί και λίγο με τα προβλήματα των φαντάρων;  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Metriste posoi stratiwtes kai posa mikra stelexoi einai apospasmena se KAYY se Lesxes se Pratiria kai allou apo tin 71 kai tha vrite ti lysi. To thema einai oti oute o taxiarxos xerei tous arithmous. Opoios thelei apospaspa prosopiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή