Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥΣ!

skafos-venizelos

Θα απαγορευτεί η είσοδος Συναδινού και Επιτήδειου στην Αυστραλία;

Η κυβέρνηση επέστρεψε από τις διακοπές της –με την πανάκριβη αναψυχή του ΥΠΕΞ και Αντιπροέδρου Ευ.Βενιζέλου να μας κοστίζει 100000 ευρώ- και έπιασε δουλειά. Με τον νέο ποινικό κώδικα  ο αστικό σύστημα εξουσίας εξαπολύει νέα τρομοκρατική επίθεση περιφρουρώντας την ταξική πολιτική και τα Μνημόνια, απαγορεύοντας την αμφισβήτηση και την προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης. Ταυτόχρονα, ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός περιορίζει τις ποινές για όσους καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα και έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον. Ειδικά άρθρα (111, 112, 113 και 114) που αφορούν την προσβολή του πολιτεύματος προβλέπουν ποινές κάθειρξης για όσους προσβάλλουν το πολίτευμα και μέσω Διαδικτύου. Αναφέρεται ότι «όποιος επιχειρεί με βία ή απειλή βίας να καταλύσει, να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού ή να αποστερήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αυτόν που ασκεί προεδρική εξουσία, τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση ή τη Βουλή από την εξουσία, που έχουν κατά το Σύνταγμα, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη από 15 ως 20 χρόνια». Η αστική όμως δικτατορία που βιώνουμε είναι αδίστακτη και δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει.



ImageΔε θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετική πολιτική η κυβέρνηση των δανειστών, των τραπεζιτών, των εργολάβων, των εφοπλιστών και των καναλαρχών. Η εξασφάλιση της παραμονής τους στην εξουσία τους ωθεί να ακολουθήσουν τακτικές Χαικάλη, να περιμαζέψουν την ακροδεξιά ανεμοδούρα που ακούει στο όνομα Καρατζαφέρης, να αγωνιούν για την επιστροφή των ΝΑΖΙ ψηφοφόρων, ρίχνοντας γέφυρες με τον Μπαλτάκο και κανακεύοντας την ηγεσία της δολοφονικής οργάνωσης που συνεχίζει να επιτίθεται στην Αριστερά και τα κινήματα, στους μετανάστες και σε κάθε συμπολίτη που επιμένει να μην υποκύπτει στις βουλές της ναζιστικής καφρίλας. Που όμως επικοινωνεί με ρατσιστικές και ακροδεξιές αντιλήψεις ιεραρχών και ακαδημαικών, απολαμβάνοντας τη προβολή και την συγκάλυψη της κυβέρνησης και των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Δεν υπάρχει ίσως πιο χαρακτηριστικό πρόσφατα παράδειγμα της θαλπωρής του κράτους στους φασίστες από όσα καταγγέλλει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ:
Πριν λίγο καιρό ενημερωθήκαμε ότι σχεδιάζεται η έκτακτη μεταγωγή μας απ” την πτέρυγα Β των γυναικείων φυλακών στον όροφο της πτέρυγας που κρατούνται οι νεοναζί βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η πτέρυγα των χρυσαυγιτών αρχικά προοριζόταν για εμάς τις γυναίκες κρατούμενες, τώρα όμως θέλουν να μας στριμώξουν σαν τα ποντίκια στον έναν όροφο για να μην χάσουν τα προνόμια τους οι χρυσαυγίτες. Δηλαδή σε 2 ορόφους ίδιας χωρητικότητας θέλουν στον έναν να βάλουν εκατό γυναίκες κρατούμενες την μια πάνω στην άλλη, ενώ στον άλλον όροφο θα μείνουν οι 6 χρυσαυγίτες βουλευτές. Φυσικά το προαύλιο θα παραμένει στα χέρια των χρυσαυγιτών ενώ εμείς θα πρέπει να προαυλιζόμαστε στο παλιό προαύλιο περνώντας μέσα απο τα μαγειρία κι άλλους κοινόχρηστους χώρους. Επίσης επειδή υπάρχει οπτική επαφή με τους νεοναζί θα είμαστε εκτεθειμένες στα υβριστικά και σεξιστικά σχόλια τους καθώς η συμπεριφορά τους παραμένει ρατσιστική και χυδαία.
Την ίδια περίοδο που συμβαίνουν όλα αυτά, διατυπώνεται αίτημα να απαγορευτεί η είσοδος των δυο ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία.  Ο ομογενής Φιλελεύθερος βουλευτής και έως πρόσφατα υπουργός Πολυπολιτισμού της ΒικτόριαςΝίκος Κότσιρας, κάλεσε την αυστραλιανή κυβέρνηση να μην επιτρέψει την είσοδο των δύο ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία.  Το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης απέφυγε μέχρι στιγμής να κάνει γνωστό αν θα επιτρέψει σε δύο ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής να επισκεφθούν την Αυστραλία.
Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Ιγνάτιος Γαβριηλίδης, δήλωσε στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο του ABC ότι σύντομα θα επισκεφθούν τη χώρα οι ευρωβουλευτές Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος για να συγκεντρώσουν χρήματα και να προωθήσουν τις θέσεις της παράταξης στις τάξεις της ομογένειας. Επίσης, υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα, αλλά είπε πως «κάποιοι οπαδοί της θαυμάζουν τον Χίτλερ και άλλους ηγέτες».
Ο βουλευτής Νίκος Κότσιρας δήλωσε στο ABC πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέση στην Αυστραλία. «Η ύπαρξη αυτού του μορφώματος μας ντροπιάζει» είπε ο ομογενής βουλευτής και πρόσθεσε: «Δεν εκπροσωπεί ούτε εμένα, ούτε τη συντριπτική πλειοψηφία της ομογένειας. Είναι το εντελώς αντίθετο απ’ αυτό που πρεσβεύει το ελληνικό πνεύμα». Κάλεσε δε την αυστραλιανή κυβέρνηση να κάνει χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο νόμος και να απαγορεύσει την είσοδο των δύο ευρωβουλευτών στην Αυστραλία «αφού σχετίζονται με εγκληματική οργάνωση».
Το ABC ζήτησε την άποψη του υπουργού Μετανάστευσης, Σκοτ Μόρισον, επί του θέματος αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει απάντηση.
Οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής αποτελούν δημιούργημα και συνιστώσα της μνημονιακής πολιτικής, πρεσβευτές του άγριου νεοφιλελευθερισμού και υπερασπιστές των εργοδοτικών συμφερόντων, αναπόσπαστο μέρος των Ειδικών Δυνάμεων για την εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας ενάντια στις ασύμμετρες απειλές –κόσμος της εργασίας, κοινωνικά κινήματα, μετανάστες- που εξαπολύει προληπτικούς πολέμους ο «εθνικός» στρατός του αστικού κόσμου, οι κατασταλτικές δυνάμεις και το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κάλυψη της Χρυσής Αυγής και η συνεργασία με τις κατασταλτικές δυνάμεις, είτε στο πλαίσιο των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-Ειδικών Δυνάμεων είτε στο πλαίσιο των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων είναι ενδεικτικές. Αλλά και το παράδειγμα της ναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας με την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και ελληνικής κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και το αστικό σύστημα, έχουν αποφασίσει να δώσουν ολοκληρωτική μάχη, συστρατεύοντας το σύνολο της Ακροδεξιάς –ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, βουλευτές Καμένου- προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία με κάθε τρόπο για να συνεχίσουν μέχρι τέλους την άγρια ταξική πολιτική και τα Μνημόνια.
Η αντιφασιστική και αντιρατσιστική πάλη δεν είναι υπόθεση της κυβέρνησης, του αστικού κράτους και της Ε.Ε., αλλά του κόσμου της εργασίας και των κοινωνικών κινημάτων.
Καθήκον η ενίσχυση του κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό, η οικοδόμηση αντιφασιστικού μετώπου και μέσα στον στρατό, η δική μας συστράτευση μας στο πλευρό του εργατικού κινήματος για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου