Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΡΟΦΗΜΑΤΑ!

Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ...
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το δεύτερο θύμα ήταν 23 ετών, αφροαμερικανός, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών, που του έλεγαν να σταματήσει να τους πλησιάζει. 
Οι περιοχές όπου οι δυο αφροαμερικανοί έπεσαν νεκροί από πυρά αστυνομικών
Οι περιοχές όπου οι δυο αφροαμερικανοί έπεσαν νεκροί από πυρά αστυνομικών

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Σεντ Λούις, Σαμ Ντότσον, είπε πως ο ύποπτος φερόταν παράξενα. Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και έβγαλε ένα μαχαίρι και φώναξε: "Σκοτώστε με".

"Οι αστυνομικοί του ζήτησαν επανειλημμένα να σταματήσει και να πετάξει στο μαχαίρι. Ωστόσο συνέχισε να κινείται προς το μέρος του και έφτασε μόλις λίγα μέτρα από τον έναν αστυνομικό. Τότε και οι δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του", δήλωσε ο Ντότσον.

Κάποιοι μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο 23χρονος είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και αυτός ήταν ο λόγος που δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών, ώστε να τους αναγκάσει να τον πυροβολήσουν. 

Νωρίτερα, είχε κλέψει από ένα μαγαζί ροφήματα και γλυκίσματα, όπως είπε ο Ντότσον. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε είδε τον αφροαμερικανό που κρατούσε ένα μαχαίρι. 

Πηγές: Guardian,  USATODAY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου