Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ-The Gatekeepers-Εξι Ισραηλινοί πρώην διοικητές αποκαλύπτουν τις αγριότητες εις βάρος των Παλαιστινίων

ebraioi2
Εξι Ισραηλινοί πρώην διοικητές αποκαλύπτουν τις αγριότητες εις βάρος των Παλαιστινίων και προτάσσουν τόν διάλογο ώς την μόνη λύση.
Παραδέχονται ότι την περίοδο 1980-2011 διέταξαν δολοφονίες,βασανιστήρια,κύματα μαζικών διώξεων κι αυθαιρέτων συλλήψεων καί άλλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέ στόχο να διαλύσουν την Φατάχ του Γιάσερ Αραφάτ, την Χαμάς
Η συνέχεια των εξομολογήσεων τών έξι πρώην διοικητών του Shin bet της Ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών η οποία είναι επιφορτισμένη με την αντιτρομοκρατική δράση στό εσωτερικό της χώρας,παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Αυτοί οι υψηλά ιστάμενοι πρώην στρατιωτικοί αναγνωρίζουν ότι η δράση τους καί κυρίως οι δολοφονίες ηγετικών στελεχών των αντιπάλων,τίς οποίες διέταξαν κι οργάνωσαν εκτός από ανήθικη υπήρξε λανθασμένη και αναποτελεσματική
Ενας από αυτούς δέν διστάζει να παρομοιάσει την δράση της υπηρεσίας καί του Ισραηλινού στρατού μέ την συμπεριφορά των ναζιστικών στρατευμάτων στην Πολωνία ή το Βέλγιο οι αγριότητες που διέπραξαν δέν μπόρεσαν νά κάμψουν την αντίσταση του πληθυσμού.

Ενας άλλος δηλώνει ότι αντίθετα απ΄ότι πιστεύει η πλειονότητα των Ισραηλινών καί η πολιτική ηγεσία της χώρας “η ειρήνη δέν επιτυγχάνεται με στρατιωτικές μεθόδους.Στηρίζεται σέ σχέσεις εμπιστοσύνης και με τους Παλαιστίνιους δέν είναι τόσο δύσκολο να οικοδομηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης”,συμπληρώνοντας ότι γιά την επίτευξη αυτού του σκοπού “πρέπει να συνδιαλέγεσαι με τον κόσμο”Ακόμα καί με την Χαμάς.
Ολοι τους συμφωνούν ότι το Ισραήλ προσπαθεί να επιλύσει το ζήτημα της ασφάλειας της χώρας με λανθασμένο τρόπο,καθώς προσφέυγει στην καταστολή καί στην χρήση βίας,γιά να αντιμετωπίσει ουσιαστικά ένα πολιτικό πρόβλημα μετατρέποντας τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις σε αυτοσκοπό.

Ενας πρώην διοικητής θεωρεί προφητικό τον Ισραηλινό φιλόσοφο Yeshayahoy Leibowiz, ο οποίος θεωρούσε ότι το Ισραήλ με την κατοχή παλαιστινιακών εδαφών καί τον εποικισμό θά “χάσει την ψυχή του” καί θα οδηγηθεί στήν καταστροφή.
Καί καταλήγει όλα αυτά με αρρωσταίνουν .Τό άμεσο μέλλον είναι σκοτεινό καί το απώτερο μέλλον μαύρο…

Σχόλιο Liberation
Τό απώτερο μέλλον πράγματι είναι μάυρο εάν δέν ρίξει η ηγεσία του Ισραήλ νερό στο κρασί της έαν δέν κατανοήσουν επιτέλους πώς οι Παλαιστίνιοι υπερασπίζονται την γή των προγόνων τους,αυτή που πραξικοπηματικά καταπάτησαν οι Ισραηλίτες.
Καλοκάιρι 2014 οι επιθέσεις των Ισραηλινών δέν έχουν τέλος ακόμη και μέσω εκεχειρίας,θεωρώντας πώς κατ αυτό τον τρόπο θά πατάξουν την δράση της Χαμάς.
Αιμοσταγής δολοφόνος ο Νετανιάχου μωρά παιδιά άμαχοι σκοτώνονται στον βωμό της τρέλας του για επιβολή του Ισραηλινού status στην περιοχή.
Είθε να σταματήσει το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού,να μην θρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα.
Τό δίκαιο είναι μέ το μέρος των Παλαιστινίων όσο και εάν δέν θέλουν να το παραδεχτούν οι κατακτητές Ισραηλινοί,μέ τις ευλογίες των ΗΠΑ καί της Ε.Ε
Είθε να επικρατήσει επιτέλους η ειρήνη στην περιοχή…
ΕΙΘΕ !!!!!

http://liberation14.wordpress.com/2014/08/11/the-gatekeepers-%CE%B5%CE%BE%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου