Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ IDF σκότωσε τρεις από τους δικούς του στρατιώτες μετά την ανακήρυξη Hannibal οδηγία

hadar goldin, benaya sarel, idf dead
Το παρακάτω κείμενο αποδεικνύει ότι η ισραηλινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία σε καμιά περίπτωση δε μπορούσε να ανεχθεί την απαγωγή ενός ισραηλινού στρατιώτη και τις πολιτικές συνέπειες. Για αυτό ήταν αποφασισμένη να θυσιάσει τα μέλη του ισραηλινού στρατού, ακόμη και να αυτά έχαναν την ζωή του από σκόπιμα φίλια πυρά! Αυτή είναι η κτηνωδία του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ, συμμάχου του ελληνικού αστικού κατεστημένου. 

IDF Killed Three of Its Own Soldiers After Declaring Hannibal Directive

Σε ένα από τις πιο καθοριστικά συγκλονιστικά περιστατικά του τελευταίου βάναυσου πόλεμου στην Παλαιστίνη αναφέρεται οι NRG εκθέσεις όπου αποκαλύπτεται ότι από τον IDF (ισραηλινό στρατός) σκοτώθηκαν τρεις από τους στρατιώτες του, καθώς φοβόταν. ότι είχαν συλληφθεί από μαχητές της Χαμάς. Το περιστατικό ήταν εκείνο στο οποίο ο υπολοχαγός Goldin συνελήφθη (ενδεχομένως μετά από ότι είχε σκοτωθεί) και δύο από τους συντρόφους του σκοτώθηκαν. Ο Amir Rappoport, γράφοντας για την NRG, λέει:
Ως αποτέλεσμα της ενεργοποίησης της οδηγίας Hannibal, τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 120 [Ο πραγματικός αριθμός ήταν 160] Παλαιστίνιοι άμαχοι σκοτώθηκαν από «πυρκαγιά», όπως δηλώνεται στην στρατιωτική ορολογία ο μαζικός και καταστροφικός βομβαρδισμός [σαν αποτέλεσμα της επίθεσης του IDF η «πυρκαγιά» κατέστρεψε τη γύρω περιοχή].
Το περιστατικό [η επίθεση της Χαμάς] προέκυψε από την αντιμετώπιση σήραγγας, κατά την οποία ένα κύτταρο Ύποπτο Χαμάς προέκυψε από ένα από τα σπίτια. Το κύτταρο περιελάμβανε βομβιστή αυτοκτονίας και άρχισε μια μάχη, κατά την οποία τρεις από τις Givati ​​στρατιώτες σκοτώθηκαν. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι κατά τη διαδικασία της προσπάθειας να σταματήσει την "απαγωγή" του Hadar Goldin, η οδηγία Hannibal είχε εφαρμογή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους παλαιστινιακές πηγές, τους 120 θανάτους, η πλειοψηφία αυτών, άμαχοι.
Ένας αριθμός των τρομοκρατών προέκυψε από μια σήραγγα στη Ράφα με στόχο την "απαγωγή" ενός στρατιώτη. Στο εντωμεταξύ, από την μονάδα των ειδικών δυνάμεων Givati, ​​στρατεύματα ήταν σε περιπολία στην περιοχή, υπό την αρχηγία του Benaya Sarel, προσπαθώντας να εντοπίσουν και να καταστρέψουν τα τούνελ. Η δύναμη συνάντησε ένα κελί σε μια ανοιχτή περιοχή ανάμεσα στα σπίτια, όπου υπήρχε  ένας ανοικτός άξονας. Αυτό είναι που θεωρήθηκε ως δίοδος για την πραγματοποίηση της απαγωγής ισραηλινού στρατιώτη και οι  Givati ​​δυνάμεις αναγνώρισαν ότι η "απαγωγή" είχε συμβεί. Σύμφωνα με αναφορές, ενεργοποιείται η οδηγία Hannibal, όπου προβλέπει μαζικό βομβαρδισμό από τον IDF στην κατεύθυνση που εκτιμάται ότι βρίσκονται οι «απαγωγείς».
Στη συνέχεια, ξεκίνησαν βαριά επίθεση σε αυτήν την κατεύθυνση, η οποία έπληξε φαίνεται όλους τους μαχητές [Και το κελί της Χαμάς που συνέλαβε τους Ισραηλινούς στρατιώτες]. Άλλες μονάδες έφθασαν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση τους, οπότε και διαπίστωσαν ότι ο επικεφαλής της ομάδας έλειπε.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πουθενά στην παρούσα έκθεση δεν αναφέρεται πως από τους μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν οι τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια αυτής της αψιμαχίας (αν και δεν λένε ότι η εχθρική ομάδα κατέφυγε στη σήραγγα με το σώμα Goldin του).
Η όλη υπόθεση είναι ότι οι στρατιώτες του IDF σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της μαζικής ποσότητας δύναμης πυρός που χρησιμοποιείται μετά την οδηγία Hannibal, όταν αυτή κηρύσσεται. Το γεγονός αυτό δεν έχει ποτέ αναφερθεί στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Μέχρι τώρα, ήταν μόνο η υποψία ότι οι άνδρες της Goldin είχαν πεθάνει ως αποτέλεσμα της σκόπιμης «φωτιάς» από τους ίδιους τους συντρόφους.
Εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι οι ρεπόρτερ σε καμία περίπτωση δεν κάνουν πολλά για να αποκαλυφθεί αυτό το δραματικό συμπέρασμα. Αντ' αυτού, επικεντρώνονται στο να κατηγορούν το διοικητή των επιχειρήσεων για τη διαίρεση της Γάζας και για την άρνηση να επιτραπεί στη δύναμη της Givati ​ να καταστρέψει τα σπίτια που θεωρούνται ύποπτα για σήραγγες, γεγονός που οφείλεται στην κατάπαυση του πυρός. Η έκθεση επιδιώκει να τον κατηγορήσει ότι δεν ήταν αρκετά επιθετικός και δεν είναι διατεθειμένοι να παραβιάζουν την κατάπαυση του πυρός, ακόμη και αν αυτό σήμαινε Προστασία των ισραηλινών!

Είναι πρότυπο για τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να επικεντρώνονται στην παράλειψη καθήκοντος, χαρακτηρίζοντας έτσι την άρνηση της χρήσης της μέγιστης δύναμης, και όχι σε ένα πολύ πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν από τον ίδιο τον ισραηλινό στρατό, κατά τη διάρκεια αυτής της χειρουργικής επέμβασης.
μετάφραση http://www.richardsilverstein.com/2014/08/30/idf-killed-three-of-its-own-soldiers-after-declaring-hannibal-directive/?utm_content=buffere93b7&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ           
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου