Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

7η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΝΑΖΙ-ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ»
Θέτουμε το ερώτημα:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Αν ο Ομπάμα στην φάση της διεκδίκησης της αμερικανικής προεδρίας μεταμορφώθηκε σε «περιστέρι της ειρήνης» και τόνισε την ανάγκη αναθεώρησης της πολιτικής του Μπους και των νεοσυντηρητικών γερακιών του, υποσχόμενος την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, λαμβάνοντας το Νόμπελ ειρήνης.

Τώρα, στο πλαίσιο της βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης και της έντασης των ενδοιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, γίνεται αυτός ο κήρυκας της νέας έντασης «του πολέμου κατά της τρομοκρατίας», των νέων εκστρατειών, που απαιτούν εξοπλισμούς, μισθοφόρους, «ένταση της συνεργασίας».
Και αν η Αλ Κάιντα και ο Λάντεν ήταν οι αρχικοί φίλοι και μετέπειτα εχθροί της αμερικανικής υπερδύναμης προκειμένου να υλοποιηθεί η νατοική επίθεση-κατοχή σε Αφγανιστάν και Ιράκ, τώρα είναι και πάλι οι ακραίοι μουσουλμάνοι του ISIS, πρώην σύμμαχοι των ΗΠΑ-Ε.Ε.-αραβικών σκοταδιστικών καθεστώτων, που μετατρέπονται σε απόλυτο εχθρό προκειμένου να δικαιολογηθεί η νέα ιμπεριαλιστική συμμαχία και εκστρατεία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα «ISIS», σε μια κίνηση με τεράστια συμβολή και όχι μόνο σημασία, θα δημοσιοποιηθεί τη παραμονή της επετείου από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001! Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα παρουσιάσει την Τετάρτη ενώπιον του Κογκρέσου και του αμερικανικού λαού τη στρατηγική του για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών του ISIS, που- όπως είπε ο ίδιος -θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε απειλή για τις ΗΠΑ. Ο Ομπάμα θα εκφωνήσει ομιλία με στόχο να "περιγράψει ποιο θα είναι το σχέδιο" και θα συναντήσει τους ηγέτες του Κογκρέσου για να τους ζητήσει τη στήριξή τους προς το σχέδιο αντιμετώπισης των τζιχαντιστών οι οποίοι ελέγχουν τμήματα της Συρίας και του Ιράκ. 
"Θέλω απλά ο αμερικανικός λαός να καταλάβει τη φύση της απειλής και με ποιόν τρόπο θα την αντιμετωπίσουμε και να έχει εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε", είπε ο Ομπάμα σε συνέντευξή του στην εκπομπή του NBC "Meet the Press". "Η επόμενη φάση είναι να ξεκινήσουμε επιθέσεις", είπε. "Θέλω όλοι να καταλάβουν ότι δεν έχουμε πληροφορίες για απειλές στην πατρίδα μας" από το IKIS, αλλά η οργάνωση έχει προσελκύσει ξένους τζιχαντιστές από δυτικές χώρες, οι οποίοι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ 'ανενόχλητοι'. "Συν τω χρόνω, αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σοβαρή απειλή για την πατρίδα", είπε ο Ομπάμα.
Βεβαίως, ο λόγος του Προέδρου Ομπάμα περιλαμβάνει μια τεράστια και αναπάντητη αντίφαση καθώς δηλώνει ότι ότι θα καταδιώξουμε τους τζιχαντιστές του ΙSIS και τους πόρους τους όπου κι αν αυτοί βρίσκονται", αλλά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι τα πετρέλαια της Μοσούλης  που ελέγχουν οι ακραίοι μουσουλμάνοι, αφού μεταφερθούν από τους τουρκικούς αγωγούς, καταλήγουν σε ισραηλινό λιμάνι, για να φορτωθούν σε πλοία ελληνικών εφοπλιστικών συμφερόντων και φτάνουν στο πλαίσιο του λαθρεμπορίου σε βρετανικούς και αμερικανικούς προορισμούς! 
Το 2001, πριν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ εκστρατεύσουν κατά των λαών των Μέσης Ανατολής, είχαν επιτεθεί αρχικά στην εργατική τάξη των καπιταλιστικών μητροπόλεων με πατριωτικούς νόμους και ευρωτρομονόμους, παράνομες συλλήψεις-βασανιστήρια-προληπτικοί πόλεμοι-Γκουντάναμο, στο πλαίσιο των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας του αστικού καθεστώτος, εναντίον των «ασύμμετρων απειλών» όπως ονομάζουν τα κοινωνικά κινήματα, τους μετανάστες κλπ-, καταργώντας εργατικά δικαιώματα και λαικές ελευθερίες, προχωρώντας σε μεγάλα συμβόλαια με τη βιομηχανία πολέμου-ασφάλειας. Έχοντας θέσει το δίλημμα «ασφάλεια ή δημοκρατία και δικαιώματα» για να επιτεθούν!
Τότε όπως και σήμερα ο απόλυτος εχθρός ήταν ο «Μουσουλμάνος τρομοκράτης»!
Αξίζει να δούμε πως τα εγχώρια καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας και χειραγώγησης έχουν αρχίσει μεθοδικά να καλλιεργούν τον αντίστοιχο ΦΟΒΟ.
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον διαβάζουμε το κείμενο της Άντας Ψαρρά με τίτλο “Όταν οι τζιχαντιστές είναι «άριοι»”, στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:
Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το «Πρώτο Θέμα» με την ασύμμετρη «νέα απειλή» των τζιχαντιστών που θα πλημμυρίσουν -αν δεν έχουν έχουν ήδη πλημμυρίσει- την Ελλάδα και η ναζιστική ιστοσελίδα έκανε την αναμενόμενη ανάρτηση περί «λαθρομεταναστών» τζιχαντιστών που θα χαλάσουν τη χώρα ή θα μας αλλοιώσουν τον πολιτισμό.
Τους διέφυγε όμως, πρώτον, ότι οι εκατοντάδες τζιχαντιστές που παρακολουθούνται στην Ευρώπη είναι Ευρωπαίοι πολίτες που ασπάστηκαν την τζιχάντ περίπου όπως κάποιοι Έλληνες πολίτες ασπάστηκαν τον ναζισμό. Είναι δηλαδή λευκοί, ξανθοί και με γαλανά μάτια! Οι άλλοι, οι «σκούροι», που φεύγουν κι έρχονται εδώ για προστασία (τρομάρα μας), φεύγουν για να γλιτώσουν και βρίσκουν ένα ίδιο μίσος και μια ίδια βία με αυτή του χρησιμοποιούν οι φανατικοί μουτζαχεντίν της… άλλης θρησκείας.
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μπερδεύει με τους φανατικούς μουσουλμάνους τα προσφυγικά ρεύματα από Συρία και Ιράκ που ψάχνουν καταφύγιο στην Ελλάδα.
Η οικοδόμηση ενός νέου φόβου στην Ελλάδα απέναντι στους μουσουλμάνους και μάλιστα από εκείνους που δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα με την επιβολή (ξανά) της θανατικής ποινής -μέτρου που εφαρμόζουν και οι «σχιζοφρενείς» εξτρεμιστές- είναι άκρως επικίνδυνη
Άλλο ένα αποκαλυπτικό 4σέλιδο δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα» του Θ. Αναστασιάδη που με συνέπεια προασπίζεται πάντα την ανωτερότητα της φυλής και της θρησκείας μας.
Αποκαλυπτικό, όχι για τα στοιχεία που συνεισέφερε στην ενημέρωση των πολιτών, αλλά για τις ευκρινώς διακρινόμενες προθέσεις του. Το θέμα αφορούσε τους εξτρεμιστές του ISIS και τη διασπορά τους στον δυτικό κόσμο.
Η «αποκαλυπτική» είδηση εκτός από τον τρομοκρατικό τίτλο «100 ύποπτοι της Τζιχάντ στην Αθήνα» αφορούσε πληροφορίες από κάποιες πηγές που λένε ότι 80 με 100 ονόματα υπόπτων παραδόθηκαν από αμερικανικές υπηρεσίες στην αστυνομία και ήδη άρχισε η διακριτική τους παρακολούθηση. Αυτή ήταν ολόκληρη η αποκάλυψη. Σημειώνεται ότι πράγματι μέχρι τώρα στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν συλληφθεί Ευρωπαίοι πολίτες που εντάχθηκαν στις γραμμές των φανατικών σουνιτών.
Οι πρόσφυγες. Το υπόλοιπο ρεπορτάζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ μπερδεύει τα προσφυγικά ρεύματα από τη Συρία και το Ιράκ που ψάχνουν καταφύγιο στην Ελλάδα με τους φανατικούς τρομοκράτες. Αυτοί δηλαδή που έρχονται (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) για να γλιτώσουν από τον φανατισμό, το μίσος και τον πόλεμο, αυτοί είναι εν δυνάμει ύποπτοι!
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόσφατα πέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας «1.190 Σύριοι και 259 Ιρακινοί που συνελήφθησαν και δεν ξέρουμε για ποιο λόγο». Μα στην Ελλάδα όλοι οι πρόσφυγες αφού διασωθούν -αν διασωθούν- μετά συλλαμβάνονται και κλείνονται στα στρατόπεδα, πράγμα που γνωρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι πολίτες, άσχετα με την άποψη που έχουν για το θέμα. Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι απελάθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες 154 Σύριοι και 168 Ιρακινοί.
Επίσης όλοι γνωρίζουν ότι οι «οικειοθελείς» απελάσεις ή ακόμα χειρότερα οι επαναπροωθήσεις προς άλλες γειτονικές χώρες είναι καθημερινό φαινόμενο και πουθενά δεν προκύπτει ότι όσοι απελαύνονται έχουν την παραμικρή σχέση με τους τρομοκράτες.
Είναι όμως προφανές ότι με αφορμή τους φανατικούς μουσουλμάνους που εγκληματούν είναι η ώρα να ξαναζεσταθεί το αντιμεταναστευτικό αλλά και το αντιμουσουλμανικό μένος στην ελληνική κοινή γνώμη. Αυτή είναι η δική μας φυσικά εκτίμηση για το συγκεκριμένο δημοσίευμα που θυμίζει «τυχαία» και το επίκαιρο ερώτημα του Νικήτα Κακλαμάνη που είδε αναρτημένη στο Διαδίκτυο φωτογραφία από τη Θήβα και την Αθήνα με τη μαύρη σημαία των εξτρεμιστών μουσουλμάνων. Εμείς βέβαια θα ρωτούσαμε αν σίγουρα η συγκεκριμένη μαύρη σημαία ήταν «τζιχαντική» κι όχι χρυσαυγίτικη, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Το φανατικό μίσος είναι παντού το ίδιο, όπως κι αν τιτλοφορείται.
Και το bloko.gr
Στο ίδιο μήκος κύματος το bloko.gr επισημαίνει ότι «Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική λόγω των τζιχαντιστών. Αποδεδειγμένα η χώρα μας είναι ενδιάμεσος σταθμός εξτρεμιστών που από διάφορες χώρες της Ευρώπης μετακινούνται προς Συρία και Ιράκ, ενώ τώρα αποκαλύπτονται και στοιχεία που δείχνουν υπάρχουν και στην Ελλάδα τζιχαντιστές
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το bloko.gr ήδη έχουν εντοπιστεί μετακινήσεις μέσω Ελλάδας αλλά και καταγεγραμμένες επιστροφές Ιρακινών και Σύρων υπηκόων που εκτιμάται ότι επέστρεψαν παρακινημένοι από το φονταμενταλιστικό κάλεσμα του Ιερού Πολέμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη χώρα μας βρίσκονται από την αντιτρομοκρατική σε στενή παρακολούθηση τουλάχιστον 40 άτομα που θεωρούνται ότι αποτελούν εν δυνάμει αλλά εν υπνώσει θύλακες τζιχαντιστών, ενώ παράλληλα, γίνεται καθημερινή καταγραφή και έλεγχος των περίπου 500 προσφύγων από Ιράκ και Συρία που μπαίνουν σε ελληνικό έδαφος και για τον ιό του «Έμπολα», αλλά και για την πιθανότητα να πρόκειται γα τζιχανστιστές που έρχονται επιφορτισμένοι με ειδικές αποστολές.
Άρα τα τσουβαλιάζουμε όλα –μετανάστες, τρομοκρατία, έμπολα- και αρχίζει το νέο πογκρόμ κατά των μεταναστών, η έναρξη του οποίου θα δοθεί στα δελτία των 8, για να ξεχυθούν ορδές φασιστικών ταγμάτων εφόδου και ΜΑΤ. Το πρώτο βήμα έγινε από τις εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών και της Ασφάλειας που αναπαράγουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.  
Όμως κανείς δεν απαντά το ζήτημα της εμπλοκής  ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΕΜΩΝ
Γιατί  στην Σερβία είναι ποινικό αδίκημα η συμμετοχή σε ξένους πολέμους ενώ στην Ελλάδα διαφημίζουν και συγκαλύπτουν φασίστες μισθοφόρους, ενώ παρουσιάζουν τρομοκράτες τους μετανάστες;
Η δράση μισθοφόρων στις διάφορες συγκρούσεις από το Ιράκ και την Συρία, μέχρι την Λιβύη και την Ουκρανία, είναι ένα φαινόμενο που αυξάνεται ιλιγγιωδώς. Για μια ακόμη φορά το χρώμα του χρήματος βρίσκει τον τρόπο να συνδυαστεί με τους στόχους του πολιτικού Ισλάμ, αλλά και των ΗΠΑ-Ε.Ε. Στον ανταγωνισμό τους με τις άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και στις διάφορες επιχειρήσεις ανατροπής ολιγαρχικών καθεστώτων που φαντάζουν εμπόδια στη νέα μοιρασιά των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της εργατικής υπεραξίας, επιστρατεύουν όχι μόνο ιδιωτικούς στρατούς, αλλά και μισθοφόρους κτήνη του φασισμού και του εξτρεμιστικού μουσουλμανισμού.  Εξάλλου οι πόλεμοι στα Βαλκάνια, στην Τσετσενία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ έχουν δημιουργήσει μια δεξαμενή μισθοφόρων έτοιμους να πουληθούν στο καθένα για τα ευρώ και τα δολάρια, που ολοένα περισσότερο είναι πετροδολάρια εξαιτίας της δράσης του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.
Αυτή η πραγματικότητα και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από την επιστροφή των μισθοφόρων στις καπιταλιστικές μητροπόλεις ώθησαν την σερβική κυβέρνηση να κινήσει διαδικασίες για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, με σκοπό να αποτρέψει τη συμμετοχή πολιτών της Σερβίας σε ξένους πολέμους. Η μετάβαση τζιχαντιστών στο Ιράκ, τη Συρία και το Αφγανιστάν, όπως επίσης εθελοντών ή μισθοφόρων στην Ουκρανία αναγκάζει την κυβέρνηση να λάβει επειγόντως μέτρα. Σύμφωνα με τη διεθνή αρθρογραφία «με πρωτοβουλία του συγκυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος του Ράσιμ Λιάγιτς κατατέθηκαν τροπολογίες, με τις οποίες καθίσταται ποινικό αδίκημα η συμμετοχή σε ξένους πολέμους.
Έτσι, για όσους οργανώνουν τη μετάβαση Σέρβων πολιτών σε πολεμικές συγκρούσεις στο εξωτερικό προβλέπεται ποινή φυλάκισης 12 ετών, ενώ πενταετής φυλάκιση προβλέπεται για τους ίδιους τους μαχητές.
Σερβικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πληροφορίες από την Κρατική Υπηρεσία Ασφάλειας και Πληροφοριών (BIA), υποστηρίζουν ότι στην Ουκρανία πολεμούν και στις δύο πλευρές 30 Σέρβοι επαγγελματίες μισθοφόροι. Πρόκειται για βετεράνους των πολέμων στην πρώην Γιουγκοσλαβία και η μηνιαία αμοιβή τους φτάνει τα 10000 δολάρια. Υπάρχουν και κάποιοι που στρατολογούνται από την οργάνωση Σερβικό Κίνημα των Τσέτνικ και οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά, πολεμώντας στο πλευρό των ρωσόφιλων στην νοτιοανατολική Ουκρανία. Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της αυτοαποκαλούμενης Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ Αλεξάνταρ Ζαχαρτσένκο, στην περιοχή έφτασε μία νέα ομάδα 14 εθελοντών από τη Σερβία.
Εθελοντές από τη Σερβία πολεμούν επίσης στο Ιράκ και τη Συρία. Πρόκειται για Αλβανούς από την κοιλάδα του Πρέσεβο ή για μουσουλμάνους από την περιοχή του Σάντζακ. Ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης Ράσιμ Λιάγιτς, ο οποίος κατάγεται από το Σάντζακ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές από τη Σερβία "είναι νεαροί που ανακάλυψαν απότομα τη θρησκεία, δεν γνωρίζουν τι διδάσκει και προσπαθούν να τις δώσουν την πηγαία μορφή της". "Πρόκειται για ανθρώπους που ζούσαν στο περιθώριο της κοινωνίας και με τη συμμετοχή τους στον πόλεμο προσπαθούν να αναδειχθούν" επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης.
Οι περισσότεροι Βαλκάνιοι τζιχαντιστές, που μάχονται στη Μέση Ανατολή, προέρχονται από το Κόσοβο. Υπολογίζεται ότι περίπου 200 Αλβανοί του Κοσόβου μάχονται στο Ιράκ και τη Συρία. Αρχηγός τους ήταν ο Λαβντρίμ Μουχαντέρι, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχες εναντίων των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ. Την είδηση για τον θάνατο του Μουχαντέρι μετέδωσε η κουρδική τηλεόραση KNNC, η οποία έδειξε και εικόνα με τη σορό του. Ο Λαβντρίμ Μουχαντέρι έγινε γνωστός πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ανάρτησε στο προφίλ που είχε σε κοινωνικό δίκτυο, φωτογραφία που δείχνει τη στιγμή που αποκεφάλιζε δεκαπεντάχρονο Σύριο. Η αστυνομία του Κοσόβου είχε εκδώσει, στις 15 Αυγούστου, διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μουχαντέρι, κατηγορώντας τον για εγκλήματα που διέπραξε στη Συρία και το Ιράκ. Ο ίδιος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα Deri, που εκδίδεται στα Τίρανα, ερωτηθείς για τα εγκλήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε και ειδικά για τον αποκεφαλισμό του Σύριου νεαρού, δήλωσε με κυνισμό: "Ήταν σπιούνος και τιμωρήθηκε όπως έπρεπε, άλλωστε δεν έκανα τίποτα περισσότερο από ό,τι έκανε ο UCK στο Κόσοβο"»Θυμίζουμε ότι ο UCK ήταν σύμμαχος των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στις «ανθρωπιστικές τους επεμβάσεις» κατά των λαών της Γιουγκοσλαβίας.
Όμως, αν και το ζήτημα των ξένων μισθοφόρων έχει απασχολήσει ελάχιστα τα ελληνικά καθεστωτικά μέσα, έχει σημασία να επισημάνουμε ότι πλέον εντάσσεται σε μια προπαγανδιστική επιχείρηση δαιμονοποίησης των μεταναστών, που παρουσιάζονται ως πηγή στρατολόγησης τρομοκρατών για το ISIS. Δεν είναι καθόλου τυχαίοι οι τίτλοι των δημοσιευμάτων “Στρατολογούν μαχητές σε τζαμιά της Αθήνας για το ISIS” του defence-point.gr και τουdefencenews.gr  που ουσιαστικά αναπαράγει το άρθρο του αμερικανού δημοσιογράφου  Benjamin Hall στην ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com, όπου επισημαίνονται τα εξής:
“Ένα άκρως ανησυχητικό για την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας περιστατικό, φέρνει στην δημοσιότητα η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα «FoxNews.com» που επιβεβαιώνει τους φόβους αρκετών αναλυτών για τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν από την ανεξέλεγκτη λειτουργία δεκάδων παράνομων τζαμιών στην Ελλάδα. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Benjamin Hall ένας νεαρός Ιρακινός που αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Ελλάδα, κατέληξε να πολεμά μαζί με τους αντάρτες της οργάνωσης ISIS στο Ιράκ, μετά από κατήχηση που υπέστη από ισλαμιστές εξτρεμιστές-τζιχαντιστές σε ένα από τα τζαμιά της Αθήνας. Έχοντας ολοκληρώσει την κατήχηση του στα τζαμιά της Αθήνας, ο νεαρός ιρακινός τζιχαντιστής εντάχτηκε στην δύναμη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Jahbat al Nusra στη Συρία όπου και πολέμησε ενάντια στο Στρατό του Άσαντ”.
Όμως είναι ο «σοφός» της Μ.Γιαννάκου-Κουτσίκου, πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης, που αφού συνέβαλε τα μάλα στην εμπορευματοποίηση και στην ακόμη πιο αντιδραστική στροφή των Πανεπιστημίων, έρχεται με το άρθρο του στη πάντα φιλόξενη σε αυτού του είδους τις απόψεις, «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», να συμβάλλει στην καλλιέργεια κλίματος ακόμη μεγαλύτερης ανασφάλειας και καχυποψίας έναντι των μουσουλμάνων. «Ξεπλένοντας» ως εξαιρετικός οργανικός καθεστωτικός διανοούμενος-απολογητής τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., που μαζί με τα αντιδραστικά καθεστώτα του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας συνέβαλαν αποφασιστικά στην έκρηξη του μουσουλμανικού εξτρεμισμού. Αφού αποπροσανατολίσει και αντιστρέψει την πραγματικότητα τονίζοντας «την απουσία των δυτικών δυνάμεων. Η μεν Ε.Ε. γιατί δεν διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ, οι δε ΗΠΑ γιατί δεν έχουν πια το παλιό ενδιαφέρον για το ενεργειακό συμπλήρωμα που χρειάζονταν». Αποκρύπτοντας την συμβολή των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στην άνοδο του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού, που όπως στην περίπτωση της Συρίας χρησιμοποιήθηκε κατά ενός καθεστώτος που θεωρήθηκε εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Νεας Τάξης Πραγμάτων, γράφει στο κείμενο του «Ενδοισλαμικός πόλεμος», στις 24.8.2014, για τον μουσουλμανικό κίνδυνο που ελλοχεύει:
«Τι σημαίνουν όλα αυτά για την Ευρώπη και την Ελλάδα; Οι απελπισμένοι πρόσφυγες που μεταφέρουν τις τραυματικές τους εμπειρίες ή οι τζιχατζιστές φανατικοί θα επανεμφανίζονται στο ευρωπαικό προσκήνιο με οδηγό τα προβληματικά και επικίνδυνα θρησκευτικά τους οράματα; Δυστυχώς τα παιδιά του Ισλάμ πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα από τους άθρησκους πληθυσμούς της Ευρώπης. Κάποτε στο μέλλον, θα βρεθούν εντός των τειχών».
Απόψεις σαν τις παραπάνω, επικοινωνούν με τους σκοταδιστές ιεράρχες στυλ Άνθιμου και το ακροδεξιό πρωθυπουργικό περιβάλλον του ΔΙΚΤΥΟΥ 21, ανοίγουν το δρόμο στην Ναζιστική Χρυσή Αυγή, συμβάλλουν στον κοινωνικό εκφασισμό, αλλά και στη διαμόρφωση της επίσημης αστικής πολιτικής.
Επιστρέφοντας όμως στο θέμα της αντιμετώπισης των μισθοφόρων που δρουν στο εξωτερικό, αφού επιπλέον διαπιστώσουμε ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ όποτε ασχολήθηκαν, το έκαναν υπερασπίζοντας μια επιθετική εθνικιστική και ρατσιστική αντίληψη. Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η στάση τους και εύλογα ερωτήματα, καθώς σε συνδυασμό με την επίσημη κρατική πολιτική που επιτρέπει την εκδήλωση του φαινομένου, προβάλλουν με ηρωικό τρόπο τη δράση ακραίων μισθοφόρων που προέρχονται από την ναζιστική ακροδεξιά, συγκαλύπτοντας τελικά τα εγκλήματα τους, όταν κινείται η έρευνα από τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑΖΙΤΣ! Πρόσφατα, το κείμενο του Tom Parfitt, με τίτλο "Ukraine crisisthe neo-Nazi brigade fighting pro-Russian separatists" στον Τelegraph, ισχυρίζεται ότι Έλληνες φασίστες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών ΝΑΖΙ και συμμετέχουν στις δολοφονίες αμάχων και στους βιασμούς στις περιοχές που επιχειρούν να καταλάβουν από τους ρωσόφωνους αντάρτες.
Εμείς, σε σχετικά πρόσφατη ανακοίνωση μας τονίζαμε τη δράση Ελλήνων ΝΑΖΙ στο πλευρό των δυνάμεων του Άσαντ στην Συρία, ενώ πληροφορίες που είναι δύσκολο να διασταυρωθούν κάνουν λόγο για Έλληνες μισθοφόρους που βρίσκονται σε Σομαλία, Ιράκ κλπ. Εκτιμούσαμε ότι στο διευρυνόμενο εκφασισμό της κοινωνίας μας από την ασκούμενη αστική πολιτική και τα Μνημόνια η ναζιστική Χρυσή Αυγή θα βρει το ιδανικό τοπίο για να σπείρει το μίσος και να βγάλει κέρδος από την «Ασφάλεια και τον Πόλεμο»! Το κόλπο αυτό το προετοίμασαν με τις φασιστικές Πολιτοφυλακές που υπόσχονταν να υποδεχτούν τους απολυμένους ΕΠ.ΟΠ. και τα πρόωρα συνταξιοδοτημένα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Το εφαρμόζουν ήδη στους μπράβους στα πλοία των εφοπλιστών «καταπολεμώντας την πειρατεία», ενώ οι ιδιωτικές εταιρείες άμυνας-ασφάλειας, που διαπλέκονται φυσικά με τους φασίστες, ξεφυτρώνουν ολοένα.
Η πιο αποκρουστική όμως εκδήλωση αυτών των σχεδιασμών αποτελεί η συμμετοχή Χρυσαυγιτών και φασιστών στους πολέμους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Από τη Γιουγκοσλαβία έως την Συρία, οι φονιάδες των Ναζιστικών συμμοριών δηλώνουν παρόν ως «εθελοντές»-Μισθοφόροι στο πλευρό των τυραννικών-εθνικιστικών καθεστώτων. Τα λεφτά είναι καλά και η δράση στο πλευρό των παραστρατιωτικών δυνάμεων επιτρέπει την συμμετοχή σε τρομερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σύμφυτα με την ναζιστική ιδεολογία.
Νωπές οι μνήμες από την συμμετοχή Χρυσαυγιτών στις σερβικές παραστρατιωτικές δυνάμεις, που εκτός των άλλων κατηγορήθηκαν για το ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που σημειώθηκε στην Σρεμπρένιτσα. Τότε, οι «εθελοντές» φασίστες δικαιολόγησαν τα εγκλήματα τους προβάλλοντας το φιλοσερβισμό και το ομόθρησκο με τους Σέρβους σφαγείς, που εκτός των άλλων είχαν και ένα άλλο χαρακτηριστικό: είχαν τέτοια υπεροπλία που το πολεμικό αποτέλεσμα ήταν δεδομένο και οι άνισοι όροι διεξαγωγής του πολέμου επέτρεπαν τη φρικαλέα δράση των φασιστών εκ του ασφαλούς.
Είναι χαρακτηριστική η στάση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απέναντι στα κραυγαλέα εγκλήματα των χρυσαυγιτών και άλλων φασιστών στη Σρεμπρένιτσα. Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος αισθάνθηκε την ανάγκη να διαψεύσει τυχόν συμμετοχή του επίσημου ελληνικού κράτους στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα. Δήλωσε όμως ότι «ερευνάται» (από ποιόν;) η συμμετοχή Ελλήνων πολιτών είτε σε παραβίαση του εμπάργκο όπλων είτε σε εγκλήματα πολέμου. Το όλο θέμα προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης ανεξάρτητης ολλανδικής επιτροπής που διερεύνησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη σφαγή στην Ευρώπη μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και τον ρόλο της ολλανδικής ειρηνευτικής δύναμης σε αυτήν. Για όσους δεν θυμούνται, τον Ιούλιο του 1995 οι Σερβοβόσνιοι των Κάρατζιτς – Μλάντιτς δολοφόνησαν 6.000 περίπου Βόσνιους αμάχους υπό την παγερή απάθεια των 100 Ολλανδών κυανοκράνων και της διεθνούς κοινότητας. Σύμφωνα με την παραπάνω έκθεση, Έλληνες πολίτες συμμετείχαν στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα όπου και ύψωσαν την ελληνική σημαία!
Η στάση του ελληνικού κράτους στον πόλεμο της Βοσνίας
Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις και οι μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν και έδειξαν ανοχή στη δράση των μισθοφόρων φασιστών, που κινήθηκαν στο πλαίσιο μιας επίσημης πολιτικής γραμμής που «τους χωρούσε»! Η επίσημη Ελλάδα ασπαζόταν πλήρως τις απόψεις του πιο σκληροπυρηνικού τμήματος των Σερβοβόσνιων, σύμφωνα με τις οποίες οι Βόσνιοι δεν αποτελούσαν έθνος και συνεπώς δεν είχαν δικαίωμα σε κράτος. «Δεν υπάρχει βοσνιακό έθνος» δήλωνε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος το 1994. «Και χωρίς έθνος δεν μπορεί να υπάρξει κράτος». […] «Πραγματικά ήσαν αφελέστατοι» έλεγε το 1993 «και έχουν τεράστια ευθύνη για την απελπισία που ακολούθησε όσοι φαντάστηκαν ότι μια ευκαιριακή πλειοψηφία 45% ή λιγότερο θα μπορούσε να γίνει ανεκτή από τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Είναι σαν να μην γνωρίζαν τι σημαίνει Ισλάμ στα Βαλκάνια». Με άλλα λόγια, οι βομβαρδισμοί του Σεράγεβο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ομάρσκα, οι σφαγές στο Ζβόρνικ και στο Πριέντορ οι βιασμοί της Φότσα και το μαζικό έγκλημα της Σρεμπρένιτσα ήταν το λογικό επακόλουθο της «φυσικής» αντίδρασης των χριστιανικών πληθυσμών της περιοχής που γνώριζαν «τι σημαίνει Ισλάμ στα Βαλκάνια»… Φυσικά, δεν ήταν μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που είχε αυτές τις απόψεις. Όταν ο Ντόμπριτσα Κόσιτς, πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, επισκέφθηκε τον Ιανουάριο του 1993 την Ελλάδα, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Και οι δύο ηγέτες, είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, «στέκονται στο πλευρό μας και υποστηρίζουν τον αγώνα μας. Είμαστε φίλοι και αδέλφια τόσο στη θρησκεία όσο και στο πεδίο των μαχών».Αξίζει να θυμηθούμε την στάση που κράτησαν τα ελληνικά ΜΜΕ, βασιζόμενοι σε σχετικό δημοσιεύματα του tvxs.gr με τίτλο «Έλληνες στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα»:
«Την ίδια νύχτα, ένα ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε τηλεφωνική συνέντευξη ενός Έλληνα μαχητή στη Σρεμπρένιτσα. "Όταν το πυροβολικό σταμάτησε τους βομβαρδισμούς, μπήκαμε και καθαρίσαμε!", δήλωσε με φωνή που παλλόταν από συγκίνηση. Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, τέσσερις σημαίες υψώθηκαν στα ερείπια της ορθόδοξης εκκλησίας της Σρεμπρένιτσα: η σερβική, η ελληνική, της Βεργίνας και του Βυζαντίου. Κυματίζουν μαζί, δίπλα-δίπλα και είναι η απόδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης των δύο λαών, της ευγνωμοσύνης των Σέρβων στρατιωτών για την βοήθεια των Ελλήνων εθελοντών που πολεμούν στο πλευρό τους, ανέφερε στην ανταπόκρισή της η αθηναϊκή εφημερίδα.
Η συμμετοχή Ελλήνων πολιτών στο μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο επιβεβαιώθηκε και στη συνέχεια στην έκθεση της διορισμένης από την κυβέρνηση της Ολλανδίας επιτροπής εμπειρογνωμόνων, σχετικά με τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα το καλοκαίρι του 1995. Συγκεκριμένα, οι αναφορές αυτές περιέχονται στον τρίτο τόμο που φέρει τον τίτλο «Intelligence en de oorlog in Bosnie 1992-1995» («Κατασκοπεία και Πόλεμος στη Βοσνία 1992-1995»). Ο συγγραφέας του τόμου, ο καθηγητής C. Wiebes του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ είχε πρόσβαση στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών της Ολλανδίας, καθώς και σε αρχεία των Ηνωμένων Εθνών. Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας μελέτης, πήρε συνέντευξη από 90 αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών. Η έκθεση των Ολλανδών επισημαίνει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στη Σρεμπρένιτσα μετά την κατάληψη της πόλης από τους Σερβοβόσνιους. «Οι Βόσνιοι», τονίζεται στην έκθεση, «υπέκλεψαν ένα τηλεφωνικό μήνυμα από τον σερβοβοσνιακό στρατό, στο οποίο γινόταν αναφορά στην ανάρτηση της ελληνικής σημαίας. Σε κάποια άλλη τηλεφωνική συνομιλία που είχε υποκλαπεί, αναφερόταν ότι οι Έλληνες μαχητές ύψωσαν τη σημαία για διαφημιστικούς λόγους και ότι η σκηνή αυτή καταγράφηκε σε βίντεο».
«Επρόκειτο για μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του στρατηγού Μλάντιτς και του στρατιωτικού υπεύθυνου στη Σρεμπρένιτσα μετά την κατάληψη της πόλης», σύμφωνα με τον καθηγητή Wiebes. Ο Μλάντιτς ζητά από τον υφιστάμενό του «ν’ αναρτηθεί η ελληνική σημαία προς τιμή των Ελλήνων, που πολέμησαν μαζί μας».
Δημιουργημένη τον Μάρτιο του 1995, ύστερα από αίτημα του στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς, η Ελληνική Εθελοντική Φρουρά –που είχε ως διακριτικό τον λευκό δικέφαλο αετό σε μαύρο φόντο- έγινε πολύ σύντομα τακτική μάχιμη μονάδα. Τέσσερα από τα μέλη της παρασημοφορήθηκαν με το μετάλλιο του Λευκού Αετού από τον Ράντοβαν Κάραζιτς τον Σεπτέμβριο του 1995.Συνολικά 100 Έλληνες πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων και το κεντρικό στρατόπεδό τους ήταν στη Βλασένιτσα κοντά στην Τούζλα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους Γιώργο Μουρατίδη, η δύναμη ενσωματώθηκε πλήρως από τον στρατό της Σερβικής Δημοκρατίας και διοικείτο από Σέρβους αξιωματικούς».
Έλληνες Φασίστες Μισθοφόροι πολεμούν στη Συρία μαζί με τον στρατό του Άσαντ!
Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται και όταν φασίστες Μισθοφόροι-αυτοαποκαλούμενοι εθελοντές-πολεμούν στο πλευρό του Assad στη Συρία!!! Πρόκειται για τους χυδαίους εθνικοσοσιαλιστές του «Μαύρου Κρίνου», υπεύθυνους για σωρεία θρασύδειλων επιθέσεων κατά μεταναστών και αγωνιστών των κοινωνικών κινημάτων.
Στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι της Διμοιρίας των καλοπληρωμένων Μισθοφόρων του Άσαντ, σε δημοσιογράφο της γνωστής για τις ακραίες θέσεις της εφημερίδα “Δημοκρατία” επιχειρούν να δώσουν απαντήσεις για την εμπλοκή τους σε αυτό τον εμφύλιο πόλεμο. Η εξέγερση του Συριακού λαού εναντίον του καθεστώτος Άσαντ, σύντομα εξελίχθηκε σε ένα βάρβαρο εμφύλιο με αποκρουστικά εγκλήματα από όλες τις πλευρές. Μια χώρα μωσαϊκό εθνοτήτων-θρησκειών γρήγορα μετατράπηκε σε πεδίο ανταγωνισμών γεωστρατηγικών συμφερόντων των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Ρωσία, χώρες Ε.Ε., Κίνα), χωρών με ευρύτερες βλέψεις (Ισραήλ, Τουρκία, χώρες Περσικού Κόλπου, Ιράν), τόπο σύγκρουσης χιλιάδων ρεμαλιών Μισθοφόρων που μάχονται στο πλευρό και των δύο πλευρών, αιμοβόρων πολιτοφυλακών-αδίστακτων σαδιστών και της Αλ Κάιντα.
Οι φασίστες Μισθοφόροι του «Μαύρου Κρίνου», που δύσκολα βρίσκουν έστω και ελάχιστους μιμητές, πολεμούν στο πλευρό των μουσουλμάνων της Χεζμπολάχ, που προς το παρόν κρίνουν με την αποτελεσματικότητα τους σε όλα τα επίπεδα την έκβαση της σύγκρουσης, εναντίον των μουσουλμάνων ανταρτών και μισθοφόρων μαχητών, που βαρύνονται με ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα.
ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ
Πιστεύουμε ότι το ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση έχουν τεράστια ευθύνη για τη δολοφονική δράση των φασιστών Μισθοφόρων που ομολογούν την συμμετοχή τους σε φρικαλέα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
Οι επίσημες ελληνικές αρχές πρέπει να πάρουν θέση και να απαντήσουν πως επέτρεψαν να φτάσουν στην Συρία οι επικίνδυνοι Ναζί του «μαύρου κρίνου», αν παρακολουθούν-καταγράφουν την εγκληματική δράση τους και τι μέτρα προτίθεται να λάβει η Δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει και για τη περίπτωση της Ουκρανίας.
Και τα λέμε όλα αυτά γιατί πέρα από το ιδεολογικό παραλήρημα των Ναζί φονιάδων που έναντι πολλών χουφτών ευρώ σκορπούν το θάνατο και την καταστροφή στο πλευρό των παραστρατιωτικών και των πολιτοφυλακών του Άσαντ αλλά και των Ουκρανικών Ταγμάτων Εφόδου της Αζοφικής, στις οποίες πλούτος εκθέσεων τους καταλογίζει τεράστια εγκλήματα –αντίστοιχα των συναδέλφων τους μισθοφόρων μουσουλμάνων, οι ίδιοι ομολογούν, όταν κοκορεύονται ότι μάχονται στο πλευρό τους. Αποδεικνύεται η μαύρη κλωστή που συνδέει την σαμαρική ΝΔ και συνολικά την κυβέρνηση με την ναζιστική ακροδεξιά, η σχέση του επίσημου κράτους με τις ναζιστικές δολοφονικές συμμορίες, που άλλοτε κάνει τα στραβά μάτια και άλλοτε τους συγκαλύπτει. Δε μπορούν όμως να καμουφλαριστούν ούτε τα ταπεινά ελατήρια των Ναζί Μισθοφόρων που δήθεν νοιάζονται για τον λαό της Συρίας. Γεγονός που αποκαλύπτεται από τη φονική τους δράση κατά των Σύριων προσφύγων, είτε όταν φορώντας την στολή του Λιμενικού επιχειρούν να τους πνίξουν στο Αιγαίο, είτε κομματιάζοντας τους τα Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου (εκθέσεις Διεθνούς Αμνηστίας).
Κανένα έλεος για τους Ναζί Μισθοφόρους.
Η ανατροπή του καταπιεστικού καθεστώτος Άσαντ και η νίκη των εξεγερμένων στην Ουκρανία είναι ανάγκη του λαού και πρέπει να είναι αποτέλεσμα της πάλης του. Έξω όλοι οι ιμπεριαλιστές και οι Μισθοφόροι από την Συρία μέχρι την Ουκρανία.
Πλέρια στήριξη των προσφύγων-μεταναστών και σεβασμό των δικαιωμάτων τους.
Η απαίτηση λήψης μέτρων κατά των Ελλήνων μισθοφόρων είναι ένα βήμα, αλλά αποδεικνύεται πολύ λίγο αν δεν συνδυαστεί με την αντιμετώπιση του ίδιου του ελληνικού στρατού που αναγορεύεται ως σιδερένια φτέρνα του ελληνικού αστικού κόσμου κατά του εχθρού λαού και στρατιωτικός βραχίονας της επιχείρησης αναβάθμισης της θέσης του ελληνικού κράτους στην Ανατολική Μεσόγειο.  Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που εκπαιδεύονται μαζί με τις αμερικανικές-νατοικές-ισραηλινές-ευρωπαικές στρατιωτικές δυνάμεις και δρουν στο πλευρό τους στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις παγκόσμια για να επιβάλλουν την Νέα καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων και να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών-κατασκευαστών-βιομήχανων-τραπεζιτών.
Αυτή επομένως η αστική πολιτική της άγριας αντεργατικής επίθεσης, της βίαιης κρατικής καταστολής του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, που εμπεριέχει την συμμετοχή-συνενοχή σε όλα τα ολέθρια ιμπεριαλιστικά εγκλήματα πρέπει να ανατραπεί. Για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού κινήματος που θα συμβάλλει στην αντικαπιταλιστική αμφισβήτηση και στην κοινωνική απελευθέρωση. 
Από αυτή επομένως την σκοπιά απαιτείται η ενίσχυση της δράσης του κινήματος μέσω στα στρατό, το μπλοκάρισμα της πολεμικής και κατασταλτικής μηχανής. Να πούμε όχι στους εξοπλισμούς και να παλέψουμε για τη διάλυση του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Να ανατρέψουμε τις συμφωνίες με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ.
Καλούμε επομένως την νεολαία να μείνει μακριά από Στρατό και Αστυνομία, κρατική και ιδιωτική, να μην γίνει μισθοφόρος καμιάς μορφής για τις ανάγκες του κεφαλαίου.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467

Diktiospartakos.blogspotcom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου