Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών σε…έκτακτο κλίμα!
Έκτακτο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων χθες το μεσημέρι. Σε…έκτακτο κλίμα σύμπνοιας! Ο Α/ΓΕΕΘΑ όσο να ΄ναι είναι “πληγωμένος” από το όχι των αμερικανών στην εκλογή του στην θέση του προέδρου της στρατιωτικης επιτροπής του ΝΑΤΟ. Άλλα σχέδια είχε,ν΄ ανοίξει τα φτερά του και στο διεθνές στρατιωτικό στερέωμα! Τώρα πρέπει πάλι να ασχοληθεί με τα εσωτερικά. Κι έχει αρχίσει να πρετοιμάζει τον διαδοχό του που προς γενική κατάπληξη είναι ο Α/ΓΕΑ Βαγγέλης Τουρνάς.
Ο Αποστολάκης του ΓΕΝ που μέχρι πριν μερικές μέρες τον διαβεβαιώναν ότι είναι ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ, είδε ένα “φονικό” δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος να τον παρουσιάζει ότι κάνει βόλτες με ελικόπτερα του ναυτικού αλλά δεν πήρε το μήνυμα ότι κάτι του ετοιμάζουν. Τώρα που το κατάλαβε έχει αρχίζει και στραβοκοιτάζει πάλι προς ΓΕΕΘΑ το οποίο θεωρεί ότι του κάνει βρώμικο πόλεμο.

Ο Α/ΓΕΣ ο Μανωλάς που ήταν το …πουλέν Αβραμόπουλου και κάποιοι έλεγαν ότι πήγαινε φουλ ακόμη και για Α/ΓΕΕΘΑ έχει τέτοια νεύρα με τον Κωσταράκο που δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε μια από τις εκδηλώσεις του Κωσταράκου. Και στο ΣΑΓΕ με το ζόρι πάει γιατί είναι και λίγο …τζόρας. Ο Μανωλάς δεν συγχωρεί ότι τον παρουσίασαν στον Αβραμόπουλο αλλά και στο Μαξίμου ως …συνδικαλιστή όταν συγκάλεσε συμβούλιο στρατηγών για το θέμα του εφάπαξ. Που το χρεώνει κι αυτός; Στο ΓΕΕΘΑ.
Σ΄ αυτό το κλίμα συνεδρίασε εκτάκτως χθες το συμβούλιο αρχηγών. Μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα…
http://armynews.gr/?p=25224