Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας, καταδικάζει τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ στη Συρία.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας, καταδικάζει τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ στη Συρία.
Ντροπή για την επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ

Δεν διαπραγματευόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ
Η Συρία θα κερδίσει
Νωρίς το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου 2014, οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ με τους συμμάχους και τους αντιπροσώπους τους ξεκίνησαν εχθρικές ένοπλες ενέργειες στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. Οι δράσεις αυτές αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Διεξάγονται με πρόσχημα την καταπολέμηση των τρομοκρατικών οργανώσεων. Αυτές οι οργανώσεις δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια των ιμπεριαλιστικών κύκλων, ειδικά των βρετανικών και αμερικανικών, με την ενεργό συμμετοχή των σιωνιστών και με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πρόσχημα για την παγκόσμια ιμπεριαλιστική επέμβαση και την επιθετικότητα έναντι των χωρών της περιοχής.
Ο λαός μας, αλλά και οι λαοί όλου του κόσμου δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμία εμπιστοσύνη στους ιμπεριαλιστές και ειδικά στις ΗΠΑ που είναι οι επικεφαλείς του ιμπεριαλισμού.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας καλεί όλους τους πατριώτες στη Συρία να υπερασπιστούν την πατρίδα μας και την εθνική μας κυριαρχία.Όλα τα προσχήματα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας. Ο λαός μας αγωνίζεται με γενναιότητα ενάντια στις τρομοκρατικές συμμορίες, γιατί αυτές χρησιμοποιούν οι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι για να ωθήσουν και να επιταχύνουν τις επιθετικές τους ενέργειες ενάντια στη Συρία.
Ο συριακός λαός θα αγωνιστεί, όπως έκανε στο παρελθόν, και θα αντισταθεί με θάρρος σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της εθνικής ανεξαρτησίας μας.Η νίκη είναι δική μας.
Εμείς θεωρούμε πως είναι καθήκον μας να υπερασπιστούμε την πατρίδα πάνω απ' όλα.
Η Συρία δεν θα γονατίσει.
Δαμασκός, 24 Σεπτεμβρίου 2014.
Πολιτικό Γραφείο Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου