Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ...

Όπως μεταδίδει ο ιστοχώρος «http://dimpenews.com/» και οι Δ. Πορφύρης και Π. Σταφυλά, μετέδωσαν, ότι «η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας (Αντικατασκοπεία) της Ουκρανίας εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοινώνει την σύλληψη τρομοκρατικής ομάδας με αρχηγό Έλληνα στην Μαριούπολη».

Συγκεκριμένα αναφέρουν, ότι στην επιχείρηση της ουκρανικής αντικατασκοπείας στις 11 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση «μέλη ανατρεπτικής ομάδας, που οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προσλάβει για τρομοκρατικές ενέργειες και πράξεις σαμποτάζ σε δημόσιους χώρους. Οι επιτιθέμενοι είχαν ως αποστολή την αποσταθεροποίηση την πρόκληση πανικού στη Μαριούπολη».

Εις εκ των συλληφθέντων αποκαλείται «ο Έλληνας», πάντα κατά το δημοσίευμα, που παραπέμπει σε τοπικές ουκρανικές πηγές. Είχε δυο συνεργούς που επίσης συνελήφθησαν. Όπως συνεχίζει το ενδιαφέρον δημοσίευμα, «στην κατοχή τους βρέθηκαν δολάρια, όπλα, πυρομαχικά και χειροβομβίδες», με τις αρχές να κατάσχουν «πιστόλια, σφαίρες διαμετρήματος 5,45 χλστ. χειροβομβίδες F-1 και όπλα RGD-5 και RG-42».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου