Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...ΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

H είδηση πραγματικά προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις καθώς στο πρόσφατο παρελθόν η Γεωργία λειτουργώντας ως αιχμή του δόρατος της επιθετικότητας των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ δοκίμασε τα αντανακλαστικά της Ρωσίας για να συντριβεί στρατιωτικά και να χάσει σημαντικό τμήμα της επικράτειας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, η Τιφλίδα στέλνει στο Κίεβο στρατιωτικά κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ τα γεωργιανά νοσοκομεία θα δέχονται τραυματισμένους Ουκρανούς στρατιώτες, εάν ζητηθεί. Χωρίς να είναι κάποιο οπλικό σύστημα που να αλλάζει τις ισορροπίες στο δυνητικό πεδίο της μάχης, πρόκειται για μια ενέργεια με σαφή (γεω)πολιτικό προσανατολισμό, αφού οι ουκρανικές δυνάμεις θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον της Ρωσίας.
Όλες αυτές οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι το ΝΑΤΟ και η επιχείρηση ανατολικής επέκτασης του είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες αστάθειας και πολεμικής σύγκρουσης. όμως τα ενεργειακά-οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια, οι πωλήσεις όπλων και η αναβάθμιση του ίδιου του ΝΑΤΟ σημαντική.
Εξάλλου, οι λαοί πληρώνουν σε αίμα και χρήμα το λογαριασμό...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου