Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Σύντροφος του Χρυσαυγίτη Καπελώνη, η δημοσιογράφος Λελεδάκη που έκανε το φωτομοντάζ στον Τσίπρα


Η δημοσιογράφος του "THE TOC" Ευδοκία Λελεδάκη, άναψε τα "αίματα" σήμερα στο τουίτερ με την παραποιημένη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, που τον παρουσιάζει στα εφηβικά του χρόνια με αφίσα του Αντρέα Παπανδρέου στο δωμάτιο του, όπως γράψαμε ΕΔΩ!.




Η Λελεδάκη, κοιτώντας στις πρόσφατες κοινοποιήσεις της, καυτηρίασε το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη για την δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στην Μεσσηνία, με δικό της ποστάρισμα. Είναι προφανές ότι ενοχλήθηκε πολύ!!


Η Ευδοκία Λελεδάκη ενοχλήθηκε γιατί η δολοφονία των Ναζί στην Μεσσηνία της θύμισε μία άλλη διπλή δολοφονία Χρυσαυγιτών που την αφορούσε προσωπικά. Είναι η διπλή δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, Καπελώνη και Φουντούλη! Και γιατί την αφορούσε προσωπικά;;

Γιατί η ίδια ήταν η σύντροφος του Μάνου Καπελώνη, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, φωτογραφία που είχε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, αλλά φρόντισε να τις σβήσει μετά την δολοφονία!


Και κατά 90%, και σε αυτή τη φωτογραφία είναι η ίδια με τον Καπελώνη!



Τώρα είναι σαφές γιατί χρησιμοποιεί ακροδεξιές μεθόδους για να πολεμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (φωτομοντάζ, τσίπρας=παπανδρέου)...Οι κακές παρέες της άφησαν κατάλοιπα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!

Τελικά έσβυσε τον λογαριασμό της στο twitter.Νομίζει άραγε ότι σβύνονται τα γραπτά της?


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/09/blog-post_73.html#ixzz3CK4rNt2Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου