Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο ακόμη «παληκάρια» της Χρυσής Αυγής πήραν άτοκα δάνεια από την Βουλή

Μπορεί η Χρυσή Αυγή επισήμως να καταγγέλλει τους προνομιακούς όρους δανειοδότησης των βουλευτών αλλά, όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», δύο ακόμη αντισυστημικά πρωτοπαλήκαρα του Νίκου Μιχαλολιάκου έβαλαν το «δάχτυλο στο μέλι» και πήραν άτοκα δάνεια 10.000-15.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Βουλής. Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη και «γαμπρό» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγο, για τους οποίους οι δόσεις θα παρακρατούνται από τη βουλευτική τους αποζημίωση για την επόμενη τετραετία.

Οι δύο Χρυσαυγίτες προστίθενται στην μακριά λίστα των Χρυσαυγιτών βουλευτών που έκαναν χρήση της συγκεκριμένης προνομιακής ρύθμισης.

Προηγήθηκαν οι Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Μίχος, Δημήτρης Κουκούτσης, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Αλεξόπουλος…

4 σχόλια:

  1. Αν η μαμά τους είναι η "ισχυρή ελλάδα" της καφρίλας, της διαφθοράς, του εγκλήματος, και των κλάμπ της παραλιακής που βγάζει μπράβους και προστάτες στο γονιδίωμα τους οι χρυσαυγίτες θα βρουν και κάτι από το σπέρμα του πιθανού μπαμπά τους, εργατοπατέρες και δουλικά, όπως εκείνοι οι σιχαμεροί γλειφτοκώληδες των εφοπλιστών στο Πέραμα.

    οχ/μαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.lifo.gr/now/politics/39217

      (Update: Ο κ. Τσουκαλάς εξέδωσε ανακοίνωση μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το εφάπαξ του και σε αυτή σημειώνει ότι η τράπεζα είχε κάνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους υπαλλήλους της και αυτό το εφάπαξ είναι το ποσό που δικαιούτο για το συμβόλαιο. Όπως τονίζει δεν πρόκειται για εφάπαξ από εισφορές αφού το ασφαλιστήριο το πλήρωνε εξ ολοκλήρου η τράπεζα.)

      Eντύπωση προκαλεί το “πόθεν έσχες” του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος εμφανίζεται να έχει λάβει εφάπαξ ως αποζημίωση συνταξιοδότησης την περίοδο 2010-2011, συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Τσουκαλάς που υπήρξε συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΤΟΕ, φαίνεται, κατά τη δήλωση “πόθεν έσχες” να έχει λάβει 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ αντίστοιχα ως εφάπαξ.
      Υψηλά είναι και τα εισοδήματα του, αφού δηλώνει για το 2012 840.831,07 ευρώ, για το 2011 529.538 ευρώ και για το 2010 102.670 ευρώ.
      Επίσης, εμφανίζει ακίνητη περιουσία έξι διαμερισμάτων και καταστημάτων με τη σύζυγό του, όπως και δικαίωμα σε οκτώ ακόμη ακίνητα.
      Διαθέτει επίσης 3 ι.χ.
      Και δύο μοτοσικλέτες.



      http://www.gazzetta.gr/plus/article/569672/o-tsoykalas-toy-syriza-pire-efapax-ena-ekatommyrio-os-syndikalistis

      Εργατοπατερας με 15 λογαριασμους καταθεσεων, αν σας λεει κατι…..που δεν σας λεει τιποτα, κορακας κορακου ματι ΔΕΝ βγαζει……

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή