Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/10, ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Θέμα: «πολιτικές διώξεις και κυριαρχία του πελατειακού κράτους στις Ένοπλες Δυνάμεις»
ImageΑγαπητοί ακροατές καλημέρα σας.
Ελπίζουμε το ξυπνητήρι «να τα έδωσε όλα» και τώρα φρέσκοι φρέσκοι, να μας ακούτε.
Για να μοιραστούμε την ευχάριστη είδηση ότι «ο ΑΓΕΝ Αποστολάκης σταμάτησε τη πολιτική δίωξη στελέχους του Πολεμικού Ναυτικού, που ουσιαστικά έπεσε θύμα του πελατειακού κράτους. 
Ο υπό μετάθεση … “συριζαίος”, που όμως δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έπρεπε κάτι να βρεθεί για να φύγει από την θέση του και να τοποθετηθεί ο “εκλεκτός” συγκεκριμένων κύκλων», Δικαιώθηκε!

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι καταγγελίες έχουν βάση και η δημοσιοποίηση τους είναι ένας από τους σημαντικότερους τρόπους για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας.
Γιατί Πανικός επικράτησε στο ΓΕΝ μετά την καταγγελία της πολιτικής δίωξης του συγκεκριμένου υπαξιωματικού με ειδικότητα σερβιτόρου, που μετά από 34χρονη υπηρεσία, δέχτηκε την εκδικητική μετάθεση από τη Διεύθυνση ΓΕΝ στο Πεντάγωνο, εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων.
Με τον ίδιο τρόπο που ο δήθεν ΣΥΡΙΖέος σερβιτόρος μετακινήθηκε προκειμένου να βουλευτεί το γαλάζιο ή πράσινο δικό τους παιδί, γίνονται οι αξιολογήσεις-μετακινήσεις-τοποθετήσεις στον Στόλο, στις μονάδες, στο Επιτελείο, παντού.
Εδώ έχουν φτάσει να μεταθέτουν στις καλοπληρωμένες θέσεις του εξωτερικού στρατιωτικούς που δε μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν, αφού δε γνωρίζουν άλλη γλώσσα, πέραν της ελληνικής!    
Στο σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων η «Αξιοκρατία» είναι ξένη λέξη. Είναι μια κατάσταση άρρωστη που έχει επιβληθεί και συντηρείται από αυτούς που χρησιμοποιούν τη δήθεν αξιολόγηση για να απολύσουν 15000 δημοσίους Υπαλλήλους.
Τα μεγάλα λόγια περί «έθνους και εθνικής άμυνας» απλώς είναι το φούμο που καλύπτει το όργιο του κομματικού ελέγχου και της χειραγώγησης του προσωπικού. Των αισχρών παρεμβάσεων των κυβερνητικών στελεχών. Των επικίνδυνων κινήσεων, αντιδραστικών ενώσεων αποστράτων. Επίσης, γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.
Αποδεικνύοντας ποια είναι τα επιχειρησιακά κριτήρια με τα οποία γίνονται οι μεταθέσεις...
Όλα αυτά γίνονται εν γνώση του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και έχουν την έγκριση του. Ο ΥΕΘΑ έχει τη μέγιστη ευθύνη καθώς επί των ημερών του το βρώμικο σύστημα των πελατειακών σχέσεων και βολέματος των υμετέρων, οργίασε. Παράλληλα, υπήρξε πλήρη κάλυψη της δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ταυτόχρονα, η καταστολή των όποιων αντιδράσεων φαντάρων στην συμμετοχή τους στις αποστολές του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ στην Αφρική, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ακόμα μεγαλύτερη αντιδραστική μετάλλαξη των Ενόπλων Δυνάμεων και της πιο πολεμικής-κατασταλτικής τους δράσης, εντός και εκτός συνόρων.
Η αντίθεση στους Τυχοδιωκτισμούς και τον Ολοκληρωτισμό του συστήματος εξουσίας, πρέπει να παταχθεί.
Για αυτό εξάλλου δικάζουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και την αμφισβήτηση του Παραλόγου της Θητείας!
Σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρει και η φυσική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων: αρκεί να παρακολουθήσει κανείς την αρθρογραφία για τις ποταπές μεθόδους που ακολουθούνται από όλους, μπροστά στις κρίσεις που έρχονται και την προοπτική σημαντικών αλλαγών στην ηγεσία του στρατεύματος.
Ποιος εξάλλου ξεχνά το όργιο των ωμών παρεμβάσεων στις προηγούμενες κρίσεις, που ιδιαίτερα στο Πολεμικό Ναυτικό οδήγησαν στο παραγκωνισμό και στην πρόωρη συνταξιοδότηση άριστων και εμπειρότατων στελεχών, για να προωθηθούν οι ημέτεροι.
Η στρατιωτική ηγεσία είναι δημιούργημα-παραγωγός-συνεχιστής αυτής της αθλιότητας.
Με λαμπρή εξαίρεση τον πρώην ΑΓΕΣ Ζιαζιά, που παρά τις όποιες σημαντικές διαφορές μας, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν ο μόνος που αρνήθηκε να υποταχτεί στις υποδείξεις βολέματος των κομματικά εκλεκτών στρατιωτικών, του τότε ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.
Όμως το βρώμικο  κύκλωμα των κομματικών παρεμβάσεων και των ποταπών λειτουργιών του πελατειακού κράτους αγκαλιάζει και τους στρατευμένους.
Της κακομοίρας γίνεται με τα βύσματα.
Αλλά για όλα αυτά θα επανέλθουμε.
Καλή σας μέρα λοιπόν και καλό Σαββατοκύριακο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου