Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΕΝΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ



STRATIOTESPOLYTEXNEIO-630x388Συναγωνιστές, το προγραμματισμένο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης εν όψει της δίκης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ το Σάββατο 11/10, δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.
Οι ημέρες αυτές είναι περίοδος θλίψης και οργής για την κρατική δολοφονία των τριών συναδέλφων.
Όμως, στιγμή δεν σταματούμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Μιλιταρισμό και το Φασισμό.
Σας καλούμε λοιπόν μαζικά να συμμετέχετε στην εκδήλωση:
«Από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα το κίνημα μέσα στον στρατό και η απάντηση του κράτους», εκδήλωση-συζήτηση 11/10, 7μμ, λέσχη Αναιρέσεων

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το Σαββάτο 11/10, στις 19.00 μ.μ. πραγματοποιεί εκδήλωση στη Λέσχη των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ, Ιπποκράτους 175 (με Λασκάρεως) Εξάρχεια, με τίτλο: «Από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα το κίνημα μέσα στον στρατό και η απάντηση του κράτους».
Ομιλητές: Πόπη Γαννιάρη, μέλος της επιτροπής για το στρατό (Οργάνωση πολιτών στήριξης των επιτροπών φαντάρων-σμηνιτών-ναυτών 1982-1986).
Τάσος Κατιντσάρος, μέλος της επιτροπής για το στρατό (Οργάνωση πολιτών στήριξης των επιτροπών φαντάρων-σμηνιτών-ναυτών 1982-1986).
Αργυρίου Νίκος, εκπρόσωπος της επιτροπής αλληλεγγύης στρατευμένων και του δικτύου ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος
Αλεβίζος Γιώργος, φαντάρος που αρνήθηκε την συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό στρατηγείο της Λάρισας για την επέμβαση στην κεντροαφρικανική δημοκρατία  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου