Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ποια η αναγκαία αιτία για την κυβέρνηση της φονικής έκρηξης στον Βόλο που σκότωσε πεζοναύτες;

Image
Το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ  αφήνουν να διαρεύσει ότι σε αστοχία του πυρομαχικού οφείλεται πιθανότατα η έκρηξη όλμου που σκότωσε δύο ΕΠ.ΟΠ. έναν στρατιώτη κι έχει τραυματίσει βαριά έναν υπολοχαγό.

Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις για την τραγωδία.
Φυσικά βγάλαν από τη μέση τις πληροφορίες για την ευθύνη του όπλου... γιατί τότε θα αναδεικνύονταν η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό στρατό.
Έθαψαν την εκδοχή του ανθρώπινου λάθους που επίσης αρχικά οι ίδιοι πρόβαλαν γιατί σε προεκλογική περίοδο θέλουν να τα έχουν καλά με τους στρατιωτικούς!
Από την άλλη μεριά κανείς δεν κάνει κουβέντα για τις 
περικοπές και τις άθλιες-επικίνδυνες  συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα, ενώ δαπανούν δις για το ΝΑΤΟ και άχρηστα όπλα. 
Η έκρηξη έγινε στο στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Μαγνησίας, κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλ. Τις βολές έκανε το 505 Τάγμα Πεζοναυτών. 
Η έκρηξη του όλμου ήταν φονική. Επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο υπολοχαγός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Βόλου με βαριά τραύματα.
Κανένας δεν Παραιτείται!
Κανένας δεν λαμβάνει την ευθύνη για την πραγματοποίηση ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Κανένας δε λαμβάνει την ευθύνη για ότι συμβαίνει καθημερινά στις μονάδες.
Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνουν λυπημένοι, κήρυξαν τριήμερο πένθος και συνεχίζουν!
Άντε λοιπόν, πάμε για τις επόμενες ασκήσεις με πραγματικά πυρά...

Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου