Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΘΛΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!

Τα τελευταία 24ωρα, έχει εκδηλωθεί μια άθλια και εξίσου χυδαία επίθεση στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Σκοτεινές Υπηρεσίες και άθλια υποκείμενα τους επιχειρούν να κάμψουν το ηθικό μας και να τρομοκρατήσουν τα μέλη μας με επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή μηνυμάτων πορνοδιαστροφικού περιεχομένου.    
Όχι μόνο απασχολούν το χρησιμότατο μέσο επικοινωνίας με τους συναδέλφους φαντάρους και τις λαϊκές τους οικογένειες, αλλά επιχειρούν να μας εμπλέξουν, με προβοκατόρικο τρόπο, σε «κόλπα» που συνήθως αναμειγνύονται τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά τους, ο αστικός κόσμος της Διαπλοκής και της Διαφθοράς.
Η 20ετή πορεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για τους ξεκάθαρους και μαχητικούς όρους που η νεολαία δίνει τις δικές της μάχες, μέσα και έξω από τον στρατό.
Όταν όμως η λεκτική τρομοκρατία και οι ύβρεις συναντούν την εγκληματική πράξη, όπως στη περίπτωση της παγίδευσης από τους γνωστούς-άγνωστους κρατικούς μηχανισμούς, οχήματος μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ εξαιτίας της δημόσιας τοποθέτησης μας για το ζήτημα της τρομερής εξάπλωσης των ναρκωτικών στον Στρατό.
Ε, μετά από αυτό, τα περιμένεις όλα…
Πολύ περισσότερο όταν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κλιμακώνει καθημερινά την προσπάθεια του στις μονάδες σε ολόκληρη την επικράτεια για να υπερασπίσει τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή.
Όταν επιχειρεί να φωτίσει διαμέσου των καταγγελιών των συναδέλφων τις πραγματικές αιτίες της δολοφονίας από τον Στρατό των τριών (3) Πεζοναυτών στο Βόλο, απαιτώντας την ανάληψη των ευθυνών που αποφεύγουν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Και την παραίτηση τους.
Ενώ μας χωρίζει μια βδομάδα από τη Δίκη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, η οποία οδηγείται στις δικαστική αίθουσα γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες των στρατιωτών για τα καψόνια και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους.   
Φυσικά η κρατική τρομοκρατία δε μας αγγίζει. Όπως δε μας άγγιξε τόσα χρόνια.
Αυτοί που έβαψαν και βάφουν τα χέρια τους στο αίμα στρατευμένων. Που πάνε χέρι χέρι με τους ΝΑΖΙ εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Που χρηματίζονται από τους βιομήχανους και εμπόρους του πολέμου. Και στέλνουν στο εξωτερικό  τον ελληνικό στρατό ως κατοχική δύναμη, συμμετέχοντας στα άγρια εγκλήματα-επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Το κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, που κατέβασαν και θα κατεβάσουν ξανά τον στρατό στον δρόμο ως δύναμη Καταστολής Πλήθους ενάντια σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.
Θα μας βρίσκουν απέναντι τους, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Η δική μας ασπίδα είναι η κλιμάκωση των αγώνων μας, η χρησιμότητα μας στην νεολαία και στον κόσμο της εργασίας, η αλληλεγγύη και η κοινή πάλη των κοινωνικών κινημάτων.
Φυσικά, οι αλητήριοι και αυτοί που τους κινούν, θα απολογηθούν άμεσα και στη δικαιοσύνη.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ θα απευθυνθεί άμεσα στον Εισαγγελέα για να αποκαλυφθεί ποιοι, γιατί και εξυπηρετώντας ποιους, έστησαν αυτή την απαράμιλλη αθλιότητα.   
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στο Β' Μονομελές Πλημ/κείο Αθηνών, την Πέμπτη 23/10, στις 9.00 π.μ., όπου επιχειρούν να δικάσουν το κίνημα στον στρατό. 
Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: