Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ Η ΝΕΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ;

ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
Image
Σειρά δημοσιογραφικών παρεμβάσεων χρήζουν ως νέα πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων τον ίδιο τον προθυπουργό και τον υπερεθνικιστή και υπερφιλόδοξο απόστρατο που ονειρεύεται να γίνει Ντε Γκωλ εις τα Αθήνας.
Ουσιαστικά το δίπολο Αντώνη Σαμαρά-Φραγκούλη Φράγκου θέλει να προσδώσει την αίσθηση της στρατιωτικής συνέχειας του οικονομικού succes story με προέκταση τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο για την ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, την ακόμη μεγαλύτερη πολεμική πρόσδεση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Αποτελεί αναμφίβολα μια προσπάθεια εκλογικής επιστροφής των ναζιστών στο γαλάζιο μαντρί με μπροστάρη τον υπερασπιστή των ακροδεξιών εθνικιστών Ουκάδων και αποδεδειγμένο στα λόγια τουρκοφάγο. Με μια φούχτα ευρώ και με εθνικιστικά λογύδρια διεκδικείται ο επαναπατρισμός των στελεχών που διατηρούν ισχυρό μένος για τις συνέπειες των Μνημονίων και στους ίδιους. 
Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα ερωτήματα: 
Τι θα γίνει με το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών; Θα απογειωθεί ή όχι το πελατειακό κράτος που δίνει λαμπρό παρόν στο Μουσείο Ακρόπολης και στο Στρατόπεδο της Καλαμάτας; Τι θα γίνει με τον Ταβουλάρη; Θα του χαριστούν ακόμη 6 εκατ. ευρώ; Τι θα γίνει με τον συνδικαλισμό και με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων; Ποιες, τι και από που θα γίνουν οι επόμενες αγορές όπλων; Θα δοθεί ουσιαστική απάντηση και θα αποδοθούν ευθύνες για τα τεράστια κρατικά εγκλήματα εναντίον του Κρόκου και των τριών (3) Πεζοναυτών στις ασκήσεις; Θα βαθύνουν τον κοινωνικό πόλεμο στην νεολαία επιβάλλοντας Στράτευση στα 18 και προεραιτική στράτευση των γυναικών;
Όλα αυτά θα “κλειδώσουν” στην συνύπαρξη Σαμαρά-Φραγκούλη Φράγκου.
Εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε μαχητικά απέναντι τους.
Υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ένα φαντάρο που τον αφήνουν νηστικό, ήθελαν να ντύσουν με μεταχειρισμένα είδη, τον κρατούν χωρίς θέρμανση στον Έβρο και τα νησιά, του φορτώνουν το κόστος μετακίνησης αφού κατάργησαν τα δωρεάν εισιτήρια-καταστάσεις επιβίβασης, τον βάζουν να τρώει κατσαρίδες, να δουλεύει ως υπηρέτης των στρατιωτικών και να καλύπτει κάθε τρύπα του κράτους.     
Και σε μας δεν περνάει ο μιλιταρισμός, ο εθνικισμός και ο ρατσισμός της προπαγάνδας σας, εμείς δεν ανεχόμαστε  τους φασίστες και ναζιστές που  κάλυψε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Οποίος λοιπόν και να έρθει στο ΥΠΕΘΑ απέναντι του θα βρει ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό Μέσα και Έξω από τον στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου