Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΜΗ ΜΙΛΑΣ-ΜΗ ΓΕΛΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΑΓΕΣ ΤΟΥΡΝΑΣ! Σήμα του ΓΕΑ απαγορεύει τις αναφορές στελεχών για μισθολογικά θέματα και αναδρομικά!


Image“Απαγορεύονται οι αναφορές” για θέματα μισθολογικά στην Πολεμική Αεροπορία. Η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΑ αποτυπώνεται εγγράφως σε σήμα προς όλες τις μονάδες της ΠΑ και στόχο είχε να ανακόψει το “ρεύμα” αναφορών που είχε αρχίσει να δημιουργείται! 
Επιπλέον όμως “αφοπλίζει” όσους επιμένουν μονότονα να υποστηρίζουν ότι “οι στρατιωτικοί πρέπει να αναφέρονται ιεραρχικά”. Επιχείρημα ΟΡΘΟΤΑΤΟ , το οποίο ΟΥΔΕΙΣ αμφισβητεί. Αρκεί και η ηγεσία όμως να τηρεί επακριβώς όσα προβλέπονται. Διαφορετικά όσοι χρησιμοποιούν το επιχείρημα της “ιεραρχικής αναφοράς” για να υποστηρίξουν ότι δεν πρεπει να υπάρχουν Ενώσεις Στρατιωτικών απλά …χάνουν.
Τι ζήταγαν τα στελέχη της ΠΑ που έκαναν τις αναφορές; Τι θα γίνει με τα αναδρομικά και όπως ορθά γράφει το ΓΕΑ στο σήμα του τα ερωτήματα αυτά γίνονταν προφανώς για “δικαστική χρήση”. 

Ιδού τι γράφει ακριβώς το σήμα του ΓΕΑ:


ΘΕΜΑ: ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΧΕΤ. : Α. Ν.4093/12 (ΦΕΚ 222 Α/12-11 -12)


1 .ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤ΄ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΑΠΤΕΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
2.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΓΕΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΕΝΩ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου