Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Οι ουκρανοί φασίστες έριξαν το αεροπλάνο, δολοφονώντας 298 ανθρώπους. Σιωπή από τη Δύση…


Δεν αμφιβητείται, πλέον, αυτό που από τότε, από τον περασμένο Ιούλιο, υποστήριζαν τόσο οι αντιφασίστες του Ντονμπάς όσο και η Ρωσία: Το μαλαισιανό αεροπλάνο που έπεσε, προκαλώντας τον θάνατο σε 298 ανθρώπους, το έριξε ο στρατός του νεοφασιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας.
Τα αποδεικτικά στοιχεία για τη μαζική δολοφονία, που έγινε για να κατηγορηθούν οι αντιφασίστες αντάρτες, δημοσιοποίησε η Ρωσία, με φωτογραφικό ντοκουμέντο, το οποίο παρουσιάζει ένα ουκρανικό αεροσκάφος να πυροδοτεί και να εκτοξεύει πύραυλο αέρος-αέρος κατά του Boeing, ο οποίος στόχευε το πιλοτήριο. Μάλιστα, τονίζουν ότι πρόκειται για ένα MIG 29.
Οι Ρώσοι τονίζουν ότι η λήψη προέρχεται από βρετανικό ή αμερικανικό δορυφόρο και έφτασε στα χέρια τους από Τζορτζ Μπιλντ ειδικό επί αεροπορικών θεμάτων στο ΜΙΤ. Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι πραγματοποίησαν ενδελεχή ανάλυση της εικόνας και δεν βρήκαν να έχει «πειραχτεί», κοινώς τονίζουν ότι είναι αληθινό.
Και η Δύση πώς αντέδρασε στην αποκάλυψη αυτή; Τι είπαν οι λαλίστατοι περί τα ουκρανικά υποστηρικτές των νεοφασιστών του Κιέβου ηγέτες της Ε.Ε.;
Σιγή ιχθύος, μέχρι στιγμής! Ούτε καν οι ρεβανσιστές του Βερολίνου, που δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν πόσο αποφασισμένοι είναι στον στόχο τους να πετύχουν την προς ανατολάς επέκταση της κυριαρχίας του γερμανικού κεφαλαίου, εκεί που απέτυχε το Γ΄ Ράιχ, δεν βρήκαν κάτι να πουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου