Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ξαναχτύπησε ο Ντούτσε του πανεπιστημίου!

fortsakis2
Ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα προτείνει ο πρύτανης των ΜΑΤ Φορτσάκης, για να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκύπτουν στο πανεπιστήμιο. Κατά συνέπεια, δεν έχει πλέον νόημα η ύπαρξη φοιτητικών συλλόγων και συνελεύσων, καθώς οι αποφάσεις θα παίρνονται από όλους εκείνους που αδιάφοροι για τα ζητήματα που τίθενται (γιατί αν ενδιαφέρονταν θα συμμετείχαν ήδη στις διαδικασίες συζήτησης όπως έχουν καθιερωθεί από τότε που κατοχυρώθηκαν συνταγματικά τα δικαιώματα του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι) θα αποφαίνονται από το σπίτι τους!
Σωστή η πρόταση του κ. πρύτανη! Θα μπορούσαμε να την καταθέσουμε και για γενικότερη εφαρμογή: Να καταργηθούν οι εκλογές και η Βουλή και να αποφασίζουμε ηλεκτρονικά. Τα ερωτήματα θα θέτει και τις αποφάσεις θα εφαρμόζει μια αρχή που κι αυτή ηλεκτρονικά θα έχει αναδειχθεί. Με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Φορτσάκη, που έτσι θα υλοποιήσει και το όνειρο του Μουσολίνι για ένα άψογο συντεχνιακό καθεστώς. Το κακό τότε ήταν πως ο Ντούτσε δεν αναφερόταν σε ίντερνετ γιατί δεν υπήρχε. Τώρα, όμως, ποιος μας πιάνει!

http://vathikokkino.gr/archives/90153

3 σχόλια:

  1. Παράξενο να σας ενοχλεί η «ηλεκτρονική», ειδικά όταν το μέσο σας είναι ηλεκτρονικό........
    Μάλλον θα φοβάστε την σιωπηλή πλειοψηφία των φοιτητών, μην τύχει και σας χαλάσουν τα σχέδια.
    Τόσα χρόνια ψευτοδημοκρατικών συνελεύσεων, καπηλευμένων από τα κόμματα, συζητήσεις μπουρδολογίας, χαμένα από καταλήψεις εξάμηνα από τεμπέληδες συνδικαλιστοφοιτητές αποφασισμένες, μόνο χαρτοπόλεμος άθλιας αισθητικής χωρίς καμμία πολιτική η εκκπαιδευτική ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως είναι αποκαλυπτικό ότι τις επιλογές ενός εγκάθετου πρύτανη της ακροδεξιάς κυβέρνησης υπερασπίζει ένας Χρυσαυγίτης.

      Διαγραφή
  2. Πλην όμως δεν θα έχουν καμμία δικαιολογία οι φοιτητές στο επιχείρημα ότι η απόφαση μίας κατάληψης έγινε από την μειοψηφία των φοιτητών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή