Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

Μεγάλη εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/11/2014 σε τρία από τα μεγαλύτερα ΚΕΝ. 
Χιλιάδες ενημερωτικά κείμενα μοιράστηκαν στους γονείς και φίλους που σήμερα επισκέφτηκαν τους νεοσύλλεκτους φαντάρους  στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, στο ΚΕΤΘ Αυλώνα και στο ΚΕΝ Θήβας.
Σε κάθε περίπτωση οι γονείς διατύπωναν συγκεκριμένες καταγγελίες των φαντάρων για την συμπεριφορά των στελεχών, τα καψόνια, την ποιότητα κια ποσότητα του φαγητού κλπ.

Στη διάθεση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ υπάρχει πλήθος καταγγελιών που τις επόμενες μέρες θα δουν το φως της δημοσιότητας.
Εντύπωση όμως προκάλεσε η υβριστική συμπεριφορά του Σμηναγού Φωτοπ. στην 124 ΠΒΕ. 
Με γλώσσα πεζοδρομίου -την οποία φυσικά δεν χρησιμοποιεί όταν βαρά προσοχή στο διοικητή της μονάδας, στο ΓΕΑ και στον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια- και κρυμμένος πίσω από την τηλεφωνική γραμμή της μονάδας, αντιμετώπισε την προειδοποίηση μας για τη δημοσιοποίηση σχετικών καταγγελιών που αφορούν καψόνια στην συγκεκριμένη μονάδα. 
Νομίζουν οι θρασύδειλοι βαθμοφόροι ότι ο επικίνδυνος και βασανιστικός-υβριστικός τρόπος συμπεριφοράς τους απέναντι σε φαντάρους και πολίτες θα διαιωνίζεται.
Κάνουν λάθος...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
    

7 σχόλια:

  1. Παίζετε με το άγχος των γονιών και των στρατευμένων για να προωθήσετε τις αντιμιλιταριστικές σας ιδέες, κρυμμένοι πίσω απο την ανωνυμία σας,Επικαλείστε γεγονότα και συνθήκες τις οποίες δεν γνωρίζετε μόνο και μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον..(δημοσιότητα του blog) Παραπλανείτε τους γονείς με ψευδή γεγονότα επωφελούμενοι της ανησυχίας τους..Όποιος νοιώθει ότι προσβάλλεται βγαίνει παραπονούμενος ή μηνύει τους παραβάτες..Ποιοί είστε κύριοι?Που υπηρετήσατε? Για το σύνολο των αναγνωστών είστε πλάνοι,ψεύτες,απρόσωποι..Με λίγα λόγια είστε ανήθικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζουμε ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει τον "ανώνυμο" υβριστή αξιωματικό της 124 ΠΒΕ, που συνεχίζει να αποκαλύπτει την έλλειψη ήθους.
      Το blog αν και έχει ως αρχή του να μη φιλοξενεί σχόλια που περιέχουν ύβρεις, διατηρεί το εν λόγω σχόλιο από το οποίο πηγάζουν σειρά συμπερασμάτων για τις αντιλήψεις επικίνδυνων στρατιωτικών.
      Και φυσικά αποδεικνύουν την αναγκαιότητα τόσο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, της ΕΠΙΤΡΟΠΗς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗς ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και κυρίως της πάλης των στρατευμένων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή.

      Διαγραφή
  2. Πως μπορώ να βρω το ενημερωτικό κείμενο που μοιράσατε; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εν λόγω αξιωματικός δεν είναι καθόλου ανώνυμος..Τον αναφέρετε ονομαστικά στο άρθρο σας..Εσείς είστε οι ανώνυμοι, κύριοι, που κρύβεστε πίσω απο την αγωνία των γονιών των στρατευμένων παραπλανόντας τους με ψευδείς αναφορές για την καθημερινότητα των στρατευμένων...Σας ανέφερα τον τρόπο εξέφρασης των παραπόνων αλλα μάλλον δεν σας βολεύει..Και σας ξαναρωτώ και λέω.."Ποιοί είστε κύριοι?Που υπηρετήσατε? Για το σύνολο των αναγνωστών είστε πλάνοι,ψεύτες,απρόσωποι..Με λίγα λόγια είστε ανήθικοι.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπουαχαχαχαχα σαν να μοραζετε διαφημιστικα φυλλάδια της wind είναι...Φοράτε και διαφημιστικά φυλλάδια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να φάγατε πολυ γαμήσι εσείς όταν είσασταν φαντάροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιο ειναι το προβλημα σας κυριοι των παραπανω σχολιων?το προβλημα σας δεν ειναι οτι στο δικτυο σπαρτακος ειναι ανωνυμοι(αλλωστε οι φανταροι ξερουμε ποιοι ειναι)...το προβλημα σας ειναι οτι υπαρχει οργανωμενο κινημα που υπηρετει τα συμφεροντα των φανταρων-παιδιων λαικων οικογενειων...γιατι εσεις ειστε εχθροι του λαου,θελετε το λαο υποταγμενο σε κεφαλαιο-εε-νατο και φοβαστε οποιαδηποτε πραξη αντιστασης του λαικου κινηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή