Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ: Η καθαρή συνείδηση είναι μια διαρκής γιορτή .Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας να αρνηθεί την παράδοση της Αεκ στο ΛΑΟΣ και στον συντηρητισμό.

Όχι στην παράδοση αθλητικών ομάδων στον σκοταδισμό. Εδώ και αρκετό καιρό  άνθρωποι που σχετίζονται με την  Αεκ α.ε  και την κυβέρνηση  έχουνε βαλει στόχο να παραδώσουν έναν αθλητικό σύλλογο στην Χριστιανοδεξιά στο ΛΑΟΣ και στην χρυσή αυγή. Μετά τις  βυζαντινές αυτοκρατορίες/δικέφαλο  στο σήμα της Αεκ προστίθεται ενα περίβλημα -εξωτερική όψη/περίβλημα γηπέδου  με σαφές Χριστιανικό σχεδιασμό αλά Εκκλησίας και μάλιστα της Αγιάς Σοφιάς των κεντρικών δηλαδή της ορθοδοξίας(!)  και επιπρόσθετα  υπάρχει συμβολισμός στο εξωτερικό περίβλημα  των ''τειχών της Κων/λης που δεν πρόκειται να πέσουν'' (!)σε μισαλλόδοξη  άποψη δηλαδή όπου σκοπεύεται προφανώς στο να παρθεί η Κων/λη(!).
Επιπρόσθετα το γήπεδο της Αεκ θα λέγεται Αγία Σοφία-που εδρεύει και στην Κων/λη και είναι η έδρα της ορθοδοξίας όπως ελέχθη .
 Ονόματα  θυρών -πόλεις της Κων/λης  σκοπεύεται να ..ενταχθούν στο όλο σχέδιο ..
Με δεδομένο το ότι Άεκ σημαίνει Αθλητική ένωση Κων/λης δημιουργούνται σκέψεις προφανείς..
 Ένας στόχος λείπει για να κλείσει το καρέ..
Η χαρά της χρυσής αυγής για το γήπεδο διά του σάιτ της με αναφορές στις χαμένες πατρίδες όπως και η χαρά του Παναγιώταρου στη βουλή στις 30 Ιουλίου, οι πανηγυρισμοί του Α.Γεωργιάδη την ίδια μέρα στη Βουλή (''σήμερα είμαστε όλοι Άεκ''!) είναι ενδεικτικές της φύσης του γηπέδου.
 Η επιβολή προσωπικών απόψεων σε μια  αθλητική ομάδα ,ανθρώπων κυβερνητικών- και εκτός ,προέδρων ,χρηματοδοτών ή μη  και με στόχο ανάμεσα στα άλλα την αλλοίωση συνειδήσεων είναι προκλητική.
 Οι επηρεασμοί από την παραγόμενη ιδεολογία του γηπέδου θα είναι πολλοί , με στιγμές φρίκης-μικρά παιδιά να αγοράζουν λάβαρα τα οποία οπισθοχώρησαν την ανθρωπότητα, ντόμινο σκέψεων που αφορούν τα θεία και τους προκλητικούς άρχοντές τους , με σταμάτημα της κριτικής για τα πλούτη και την βρώμικη ιστορία τους, με καθορισμούς πολιτικούς επηρεασμένους από την ομάδα..
 Το να ανεβαίνει πολιτικά μια καταπιεστική δομή και να ''μιλάει'' σε περισσότερα άτομα είναι από μόνο του άρρωστο.. Μια δομή που έχει τσακίσει όλον τον πολιτισμό και έχει σμπαραλιάσει οτιδήποτε βρήκε μπροστά της, εχθρός της ντόπιας και της ξένης φιλοσοφίας με περιορισμένα θετικά στοιχεία, στυλοβάτης εμετικών πολιτικών συστημάτων, εκπρόσωπος του μεσαίωνα και της γραφικότητας.
 Η μετατόπιση ενός κόσμου προς τα δεξιά δε, συμφέρει και την Γερμανία..
 Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας που ανήκει στο σύριζα και μάλιστα στην δ.ε.α το σωστό είναι να αντιδράσει μπροστά σε αυτήν την τραγωδία άσχετα με την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου ή και να κερδίσει χρόνο μέχρι τις εκλογές.
Δεν είναι δυνατόν μετά απο χιλιάδες πορείες τα τελευταία χρόνια,νεκρούς σε πορείες,συλλήψεις και προσαγωγές να δίνει ο κόσμος στην αριστερά/σύριζα την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα και επειδή δεν υπάρχουν πορείες και σημαντικές αντιδράσεις αλλά μόνο νύξεις να κάνει την πάπια.
 Η καθαρή συνείδηση είναι μια διαρκής γιορτή(Σενέκας) .

Αυτοδυναμία παντού είναι το σωστό για όσους την αγαπούν..

1 σχόλιο:

  1. να μας πεις πως το θες, να το κάνουμε..

    άντε ξύσε κανά πατσά, που θα μας πεις και χρυσαυγίτες,

    Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος για εκείνον, που δεν ξέρει προς τα που φυσάει ο αέρας. (Σενέκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή