Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Διευθυντής Γυμνασίου διδάσκει τη ρουφιανιά και τον ραγιαδισμό

δαφνηΛέγεται Κωνσταντίνος Σάλτας και είναι διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Δάφνης. Εκπαιδευτικός, δηλαδή, στον οποίο οι γονείς έχουν εμπιστευτεί τη μόρφωση των παιδιών τους. Μόνο που η μόρφωση που παρέχει είναι η διδασκαλία του χαφιεδισμού, της υποταγής, της οσφυοκαμψίας, του ραγιαδισμού και της ρουφιανιάς.

Ο κύριος αυτός θα μπορούσε θαυμάσια να είναι χαφιεδάκος σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Σε μια άλλη εποχή θα φορούσε κουκούλα και θα υποδείκνυε ταραξίες στους κατακτητές. Σε μια άλλη θα παρέδιδε στην αστυνομία όσους αντιτάσσονταν στην εθνοσωτήριο επανάσταση των συναγματαρχών. Τώρα καλεί την αστυνομία στο σχολείο που διευθύνει, δίνει ονόματα μαθητών, εξαναγκάζει άλλους μαθητές να «καρφώσουν» συμμαθητές τους.
Και αφού τα κάνει όλα αυτά, ενημερώνει και τους γονείς για τις αθλιότητές του, με ένα κείμενο κατάπτυστο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, δεν διστάζει να ενοχοποιήσει ακόμη και τη φτώχεια των μαθητών, άρα και των γονέων στους οποίους απευθύνεται.
Καθώς υπήρχαν αντιδράσεις και μάλιστα καταγγέλθηκε για τις πράξεις του αυτές από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, ο χαφιεδάκος επανήλθε και με δεύτερη επιστολή, στην οποία τους επιτίθεται, ενώ στην ιστοσελίδα του σχολείου δημοσιεύεται και άρθρο κατά του προέδρου της ΟΛΜΕ.
Αναδημοσιεύουμε την επιστολή του προς τους γονείς και τον παραδίδουμε στη χλεύη της κοινωνίας, των μαθητών και των εκπαιδευτικών όλης της Ελλάδας:
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μετα λύπης μου, σας γνωστοποιώ ότι σήμερα το βράδυ και περί ώρας 21.00 μ.μ έγινε απόπειρα κατάληψης του σχολείου (Δημόσια Υπηρεσία) απο μαθητές του σχολείου μας.
Εκλήθη η Αστυνομία (Άμεσος Δράση + Ομάδα Δίας), ελήφθησαν φωτογραφίες απο τις εξώπορτες του σχολείου μας, στις οποίες είχαν τοποθετηθεί διάφορα υλικά για να δυσχεραίνουν την πρόσβαση των υπόλοιπων μαθητών στο σχολείο τους,  τη Δευτέρα 3/11/2014 και κατεγράφη το συμβάν στο ημερολόγιο των κληθέντων περιπολικών τις Αμέσου Δράσεως.
Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια (κατάληψη) που στρέφεται κατά των υπόλοιπων μαθητών που σέβονται και εκτιμούν το σχολείο τους, θα χτυπηθεί αμείλικτα.
Στην Αστυνομία εδόθησαν περίπου 10 ονόματα μαθητών, που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση. Τα ονόματα αυτών των μαθητών εδόθησαν απο άλλους συνεργούς μαθητές οι οποίοι θέλησαν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απο τις περαιτέρω συνέπειες που περιμένουν τους οιονεί καταληψίες.
Οι λόγοι για τους οποίους προέβησαν σε αυτή την ενέργεια είναι 1. Ότι δεν έχουμε κυλικείο και 2. Υγιεινή.
Κυλικείο δεν έχουμε γιατί ο προηγούμενος ενοικιαστής κύριος Νεοχωρίτης Λεωνίδας, μου παρέδωσε την παραίτησή του το καλοκαίρι γιατί είχε μπεί μέσα και χρωστάει στο Δήμο γύρω στα 8.000 έως 10.000 Ευρώ και αυτό γιατί δεν αγόραζαν οι μαθητές απο το κυλικειο. Είναι οι ίδιοι μαθητές που κάνουν κατάληψη γιατί δεν έχουμε κυλικείο, βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι ότι αυτοί οι 10-15 μαθητές δεν θέλουν να κάνουν μάθημα, γιατί είναι τουρίστες στο σχολείο.
Περισσότερα αύριο στο σχολείο. Εννοείται ότι οι μαθητές αυτοί είναι παρελθόν για το σχολείο, δεν αξίζουν να λέγονται μαθητές του 4ου Γυμνασίου Δάφνης. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις και ενέργειες για την απομάκρυνσή τους.
 Δάφνη, 3/11/2014 Ο Διευθυντής Σάλτας Κωνσταντίνος
http://vathikokkino.gr/archives/89158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου